måndag 27 september 2010

Fenomen

Blev en ganska tidig morgon idag, körde Maria till jobbet och efter det bort till Davve P med bilen.

---

Träningen igår går kanske inte till historien som en av de bättre, men trots allt var det riktigt nyttigt att köra ur kroppen lite. Det var en del tempo, men det mesta kretsade kring PP och BP. Det var i samband med de sistnämnda som
Krille tyckte att min stortå behövde bli större än den redan är, tyvärr så kan jag inte gnälla över det idag, då det knappt syns något, fan med...

---

Jesper är med och kör nästan allt, men avstår kontaktövningarna, dock så talar en hel del just nu för att han kan spela i premiären, givetvis väldigt viktigt.

---

Upplevde en ny sak på träningen, då hela min femma fick byta färg från röda till blåa. Det är något med de där blåa tröjorna, de är hela, fina och de luktar förlorare. Skillnad när man är röd, då är det hål överallt efter alla hakningar och man känner verkligen doften av vinnarmentaliteten, bara man sneglar mot tröjan.

---

Idag är det först fys vid 18.00 och sen is efter det. Bortsett från
Jesper så är hela truppen friska och skadefria för tillfället, viktigt.

---

Värnamo vann borta mot Osby igår med 2-1. Vinsten tog Värnamo till toppen av tabellen om man ser till träningsmatcherna som spelats under försäsongen, allt enligt Gustavssons beräkningar.

---

Vi ligger för övrigt på en 10 plats just nu.

---

Ovanligt lite som hände igår, med tanke på att det var söndag. Troligt att detta blir det kortaste måndags inlägget före mellandagarna.

---

Nu ska jag räkna.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar