måndag 13 september 2010

Snyggast

Varit hemma ett litet tag, käkat, varvat ner och tagit och kikat lite på morgonens schema, det blir som vanligt på tisdagar, kaotiskt.

---

Började kvällen med lite intervaller runt ån, fortsatte på isen och därmed var två av veckans totala ett (match)+sju (isträningar)+två(fys) pass avklarade. Ser lite konstigt ut att det står ett (match) i texten, men nu räknade jag så då känns ett betydligt mycket bättre än en.

---

Snyggast idag, utan tvekan
Gunnar och Lill-Sebbe, tandskydden hade anlänt och därmed åkte också gallren av. Alltid fascinerande med skägglösa (fjunlösa också) och finniga ansikten som inte längre har galler på sig. Speciellt en av herrarna ser ut att ha ett par år kvar tills han är 18.

---

Ganska många sjuka i laget just nu och det skapar givetvis lite hål i truppen. Dessutom blir
Oscar förmodligen borta ganska länge, då han ska till en handspecialist i Lund om tre-fyra veckor, tungt för oss och givetvis för Oscar också.

---

Har kommit fram till att jag trivs kanonas med grabbarna i bilen detta året, det finns ingen
Davve P (alltid saknad) men det finns i.a.f en nörd, en poet, en ekonom och en som förmodligen kommer bli lite som Davve när han fått skägg.

---

Går man efter den här
tabellen baserad på träningsmatcherna så här långt, så vinner Boro serien och vi slutar åtta. Några lag har givetvis hamnat helt galet, speciellt Tyringe och nej jag tror verkligen inte att tabellen slutar så här, men lite kul med siffror är det alltid.

---

Och ja det var en uppmaning till alla er läsare att försöka lista några spelare som ev kan komma att vara bättre än
Daniel Wallin.

---

Allsvenska premiären ligger runt knuten, Elitserien följer snart efter och likaså div1, men inget känns hetare än Lakers-TAIF på onsdag. Som lite färgad, men trots allt med en uns objektivitet i mig så bjuds man på sjukt många garv så här några dagar innan premiären.

---

Nu blir det bingen.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar