---

Nu mat och sen avfärd.

/#8

2 kommentarer:

1. "Seriefinalen" mellan Tyringe o KRIF slutade 2-2 vid full tid och på overtime kunde Tyringe avgöra och gick därmed segrande ur striden. Matchen var tät och jämn i 1:a o 3:e perioden. I andra perioden dominerade Tyringe men KRIF kunde på 2 kontringar göra 2 mål och perioden sltade 2-1 till KRIF. Tyringe hade 18-3 i skott efter ca 10 min i andra, det skvallrar en del om deras dominans i den perioden. I tredje eldade Tyringe vidare men blev utan mål, mycket pga KRIF:s suveräna målvakt. Dock kunde Tyringe kvittera i matchens sista minut och matchen gick till suddden death och där avgjorde Tyringe i spel 4 mot 3.
    Matcehn som helhet var mycket bra för att vara en träningsmatch och det råder inga tvivel om att dessa två lag ska vara med och slåss i toppen på tvåan. KRIF:s svaghet var deras backar som blev oerhört stressade när Tyringe checkade på dem. Något som motståndarna till KRIF nog ska utnyttja men samtidigt får man se upp med deras långa fina passningar över hela isen. Det var nämligen på 2 sådana som KRIF gjorde sina mål.

SvaraRadera
  2. Vimmerby får vara RIKTIGT bra om de skall vinna serien och framförallt besegra Tyringe å Kallinge, för ikväll kom verkligen Kallinge undan billigt. Borde varit 5-0 till Tyringe efter halva matchen men det går ju ut på att göra mål.