söndag 12 september 2010

Game day!

Vaknade riktigt tidigt idag, det har som alltid sina för och nackdelar. Man hinner med saker man annars inte hinner med de dagar man ska tuffa ner till Helsingborg lite innan 11, men sen vill man ju alltid sova längre när man kan det. För imorgon är det tillbaks till verkligheten.

---

Kikade till gymmet ett varv igår, blev 35 minuter på cykeln och lite rehabiliterings övningar, men det gör också att kroppen känns klasser piggare idag än när jag vaknade igår.

---

Match idag, ska bli riktigt intressant, framförallt det faktumet att
Helsingborg är ett av seriens bästa lag, står man upp bra mot dem, så står man bra upp mot alla lag. utöver det så vill man alltid se utveckling och framsteg, man vill se att laget går i rätt riktning och gå från känslan att det här kan bli riktigt bra och istället känna att det här kommer bli riktigt bra.

---

Hittills har en femma fått bära oss lite väl mycket, det är viktigt att de fortsätter att vara lika bra samtidigt som vi andra måste höja oss och gå in och avlasta.


---

Idag är också en av många bortamatcher under säsongen där det ger en stor fördel att man bor i
Växjö.

---

För er som inte åker till Helsingborg idag kan jag rekommendera finalen i TV-pucken med Småland-Stockholm Röd på menyn. Tror stenhårt på att Småland och Emil tar det.

---

Vimmerby besegrade div1 nykomlingarna Grästorp igår med 3-2 på borta is. Vilket är stark speciellt med tanke på att Vimmerby hade en match i benen från i fredags. Säsongens bästa motstånd enligt båda tränarna och då har ändå Grästorp mött en rad div1 lag.

---

Alvesta förlorade med 3-1 borta mot Tingsryds J-20 igår och åker idag ner till Kallinge för match mot Krif, det blir inte ett dugg lättare.

---

Övriga matcher under söndagen hittar ni i inlägget från igår.

---

4-1 igår efter stundtals halvknackigt spel, stundtals lysande spel. När
Bolton fick Cahill utvisad (något tveksamt) så fanns det sen bara ett lag på banan, men man ska också minnas att Arsenal strax innan gjort 2-1 och verkligen tagit tag i det igen.

Fabregas och Song bäst på plan!

Arshavin är inte i sin bästa form ännu, men det börjar gå åt rätt håll. Han visade upp en hel del sjuka saker igår, ett par veckor till..

---

Nu ska jag käka lite och sen avfärd.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar