torsdag 25 mars 2010

Vilken dag

Guldväder hela dagen, så det var helt perfekt att vara ledig just idag. Blev ett par timmar på stan, storhandling av mat och sen Sushi till lunch, mums.

---

Ska om en och en halv timme ta mig bort till
Växjö ishall, för match tre i kvalserien. Många snackar om att det är kört att det Växjö så här långt varit ett fiasko, men det är faktiskt som så att vid seger idag samtidigt som Södertälje vinner hemma emot Leksand och Rögle borta emot AIK, så skiljer det bara två poäng upp till andreplacerade Rögle. Samma Rögle som man möter på lördag, ett par om där, men vid seger ikväll så är alla dörrar öppna.

Skrevs en del skräp i
Expressen om Växjö efter Leksands matchen, den som tar det på allvar tar inte jag på allvar. För på riktigt Expressen och Aftonbladet, de tar man inte på allvar.

Annars hör man väldigt mycket bra saker om
Växjö inför nästa säsong, visst att Rosen och Lindhagen kommer att försvinna, men frågan är om det blir så många fler av dem som man vill behålla? Det finns fler som håller för spel högre upp, men jag tror att de faller på antingen åldern eller på okunskap.

Almtuna hemma ikväll, är faktiskt ganska säker på att det blir seger, lika mycket p.g.a hur spelet (bättre än poängen visar) trots allt sett ut så här långt, som det faktumet att det är dags för Almtuna att komma ner på jorden och inse att man maximerar ett lag, som egentligen inte ska vara så bra som man varit.

---

Detta kan mycket väl bli veckans sista blogginlägg då jag imorgon lämnar Sverige och inte återkommer förrän på söndag.

---

Sista chansen om något av lagen,
Olofström, Enköping eller Nybro vill ha någon chans på allsvenskan, förlorar de idag så finns det bara tre lag det handlar om, varav två är från småland. Det förvånar inte, även om jag nog trodde att Nybro skulle kunna vara med och hugga lite bättre, men förmodligen har man blivit grundlurad av att de först mötte ett ihåligt Karlskrona och sen ett riktigt risigt Kiruna.

---

Morgondagens intressantaste match utspelar sig i
Blekinge, Mörrum-Krif. Vinnaren har en riktigt bra chans att kvittera ut en div1 biljett till nästa säsong, vinner Mörrum, då är det mer eller mindre klart att de och Kungälv tar platserna till ettan, vinner Krif så blir det ett krig in i det sista.

---

Väntar faktiskt riktigt mycket efter att div1 kvalet ska vara slut så att förbundet kan ge oss en plats officiellt, mest för att man blir så ifrågasatt och påhoppad från olika håll om det verkligen är klart med
Åseda i tvåan nästa år, klart att det är klart.

---

HV visade lite klass för första gången igår, och det lär sluta 4-1 i den matchserien, precis som i DIF-BIF, de andra serierna kan nog gå till sex matcher.

Nu ska jag plugga lite, innan hockeyn.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar