onsdag 10 mars 2010

Seger

Flitens lampa har lyst hela dagen och det var inte med en språng som man klev ur sängen 06.20 efter knappa fem timmar i sängen. Har dock fått en hel del gjort även om mycket tid har gått åt till det tråkigaste som finns när man studerar, att söka efter artiklar, men gång på gång läsa abstract som lovar mycket, men sen är innehållet i artiklarna väldigt tunt.

Kom annars precis hem efter att ha skjutsat Maria till flyget, så nu är man gräsänkling veckan ut.

---

Vad hände igår? Jag har inte en aning, vi vann, men matchen såg inte alls ut som förväntat. Vi fick en riktig pangstart med två mål på tre byten och redan där borde matchen kanske ha blivit avgjord, vi fortsatte sedan att göra en riktigt bra period och
Linköping skapade inte så mycket utöver sitt mål i spel 5-3. 3-1 ledning i paus kändes inte alls i överkant.

I andra drar vi snabbt på oss ett par utvisningar och hamnar lite snett. Vi reder dock ut det inledningsvis, men sen smäller det snabbt två gånger om och deras andra mål borde aldrig ha fått bli mål av flera anledningar. Först struntar domaren som minsann har dömt i Elitserien och därav givetvis inte kan göra fel i att ta ut en
Linköping spelare som mosar mitt huvud med en armbågstackling, sen missar vi ett särspel bakom mål och sen går pucken in från ingen vinkel alls, onödigt. 3-3 målet smäller direkt i bytet efter, då kliver David fram och gör 4-3 nästan direkt efter. Sen är det dags för ett riktigt snyggt mål där mer eller mindre hela förstafemman är inblandad och Emil avslutar med att stänka upp pucken i krysset, efter det är matchen i stort sett över.

I tredje blir det inte så mycket hockey, utan då handlar det mest om att jämna ut utvisningsstatistiken så att det ser bra ut på pappret.

Hela första femman med
Koma-Emil, Martin-Håkan-Green är riktigt bra, men Emil är i en klass för sig under matchen, han gör en ruskigt bra match.

Matchen igår var den med överlägset bäst tempo så här långt in i kvalserien, de två första matcherna lunkade på igår gick det fort, kanske lite för fort för båda lagen och därav det stora antalet mål.

Retur mot samma motstånd imorgon, ProfilGruppen ishall klockan 19.00, det kommer bli ett krig.

---

Jag fortsatte sedan med min usla tippning
Arsenal faktiskt vann med 5-0, men det är inte direkt som så att jag lider, har tittat lite på matchen i efterhand.

Nasri och Arshavin, blir inte bättre.

Bendtner, snart nordens bästa, vilket många av oss vetat ska vara på gång och trots eller tack vare att han blivit sönder sågad i media under ett par dagar så gör han tre mål igår, stort.

---

Boro-Kungälv idag för den intresserade, blir nog mycket tufft för Boro.

Nu ska jag träna.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar