tisdag 2 mars 2010

Hemma

Kom nyss hem från träningen och har också hunnit snickra ihop ett Excel dokument så att jag ska hinna åka till Finspång imorgon. Laddad? väldigt, kändes idag på träningen med en jäkla fart, men samtidigt väldigt fokuserat och taggat inför imorgon. Mr. highstick och Mr. elbow var som vanligt inblandade i ett par situationer annars var det ganska lugnt. Det känns riktigt skönt att veta att alla är friska och krya och skulle något gå fel så är det bara vårt eget fel, vi kan inte skylla på någonting.

Vi inleder kvalet imorgon för att vinna gruppen, det finns inget annat än att säkra ett kontrakt i div2 nästa säsong. Det kommer att bli en riktigt jämn grupp är vi riktigt bra kan vi vinna alla matcher, är inte alla i laget taggade till tusen så kan vi också förlora alla sex matcher, så ser verkligheten ut.

Så imorgon vill jag se att alla har käkat taggtråd.

Finspång har ännu inte uttalat sig något inför matchen så jag räknar med att det kommer imorgon.

I detta nu så leder
Linköping hemma mot Varberg med 4-2 och det är 9.30 kvar av matchen.

---

Annat av intresse,
Boro hamnade söderut med Mörrum och Kungälv från div1, plus Helsingborg och Krif från div2. Två platser står på spel, det känns väldigt öppet på förhand. Är också tveksam om denna grupp har någon som helst påverkan för oss? Möjligtvis Kungälvs öde annars kan jag inte se att det har någon betydelse.

Däremot kan det ha stor betydelse hur det går i den andra kvalserien, den med bl a
Munkfors, Mjölby och Grästorp. För oss hade det nog varit bra om de två sistnämnda tog de två platserna till div1, detta för att ge plats för tvåorna från alla tre kvalgrupperna till div2 nästa säsong.

Enklast är dock om vi vinner vår grupp då slipper vi bry oss om sådant här, men det kan vara bra att ha i bakhuvudet =)

Bara 4-3 till
Linköping nu och 7.30 kvar av matchen, det blir jämnare än jag räknat med.

Edit, 5-4 seger till Linköping, Varberg hade 4-4 med 4.30 kvar av matchen.

Nu ska jag diska.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar