lördag 20 mars 2010

Sista träningen

Inte direkt snabb på hundra meter idag, skulle nästan vilja kalla mig lite långsammare än vanligt. Säsongens sista träning, igår, inte av den seriösaste arten. Vi som körde igår,

Lag vit

Mv Emil
Witten-Anton-Erik A-Adam-Penti-Gunnar-Ryssen-Martin N-Conny S

Lag röd
Mv Rasse
Håkan-Green-Victor-Martin G-Koma-Alex-Markus-Danne-Martin P

Domare Krille, satt i båset och blåste en(1) gång =)

Sebbe spelade fotboll, Rautio jobbade, G är i Italien och åker skidor och Tex-Carl hade inte lust/möjlighet att åka upp till Åseda igår.

Efter det lite käk och sen till badhuset ett varv, sen hamnade vi uppe hos Emil avslutningsvis. En mycket trevlig kväll och merparten var positivt prat inför nästa säsong.

---

Mycket snack och rykten om att så många ska sluta, så lät det verkligen inte igår, alla har sin story och sina saker på gång, men som det låter så kommer merparten att spela. Någon faller alltid ifrån så är det i alla lag.

---

Nu blir det ledigt en vecka ska bl a till Tyskland tre dagar nästa vecka, men sen tuggas det igång med träningen. Jag kommer att försöka köra så mycket som möjligt ihop med G, för då blir det alltid seriöst och mycket roligare. Har inte hört när det blir upptakt inför säsongen 2010-2011, men misstänker att det blir veckan efter avslutningsfesten på Hotellet som äger rum lördagen 10:e april.

---

Arsenal-West Ham, ikväll, väldigt viktigt att segertåget fortsätter, att fem raka segrar blir sex, att tre poäng hämtas in så att laget sätter press på de otäcka röda och blå.

Varför skulle de inte bli seger? Finns egentligen ingen anledning, ett lag som får tillbaks Fabregas, Song och Rosicky blir knappast sämre. Song och Fabregas ÄR mittfältet. Jag har stor respekt för Carlton Cole, skadefri en av ligans bästa forwards, men med tanke på hur ofta han är skadad så skulle man tro att han spelar i Arsenal och inte West Ham(även om de också gillar att ha skadadedrabbade spelare i truppen). Laget borde bli såhär,

Almunia i mål. Backlinjen från höger: Sagna, Campbell, Vermaelen och Clichy. Mittfältet: Fabregas, Song och Nasri. På topp: Walcott, Bendtner och Arshavin. Det är mycket möjligt att Diaby spelar istället för Walcott och då flyttar Nasri upp.Bänken: Fabianski, Silvestre, Eboué, Denilson, Diaby, Rosicky, Eduardo.

Ett mycket bra lag och första gången på länge med en bänk där alla spelare kan gå in och spela och göra det bra.

Till sist Champions League lottningen, vilket skämt, bättre att de går ut och säger att de väljer så att det ska bli intressanta matcher, istället för att påstå att det lottas.

Tyvärr Zlatan du försvinner i kvartsfinalen i år, känns ganska säkert faktiskt.

Den störste(efter Tony Adams) kommer tillbaks till Emirates, tack för allt Henry.

Nu ska jag upp till bror min.

/#8

2 kommentarer:

  1. Va, trodde du skulle ut och springa en himla massa? Vi får väl se vem som är i bäst form till sommaren...och ja, det är en utmaning =)
    Puss

    SvaraRadera
  2. en himla massa med mig, skulle det stå...

    SvaraRadera