torsdag 4 mars 2010

Sådär

Kan man nog sammanfatta matchen igår, det var ingen vidare underhållning och det märktes att vi var lite rostiga efter det långa uppehållet. 1-1 borta är inget dåligt resultat även om vi borde fått med oss båda poängen. I första perioden har vi väldigt bra koll på allt och efter Antons slumpartade mål så skapar inte Finspång mycket. Sen faller vi tyvärr in i deras spel, vilket ger mer utvisningar och ett lägre tempo i matchen.

Det finns egentligen inte så mycket att skriva om matchen, vi var täta bakåt, men tog stundtals för lång tid på oss i försvarszon vilket då gjorde att de körde fast oss, men egentligen utan att skapa de där riktigt heta chanserna.

Tycker matchen till mångt och mycket påminde om matchen i
Linköping som vi förlorade med 2-1, 55min i mittzon och väldigt få klara målchanser.

Vi kan bättre och vi vet om det, men det var trots allt väldigt nyttigt att få en match i benen. Vi vet ännu inte vilket lag fyra i gruppen blir, det kan bli klart idag om
Linköping vinner borta mot Varberg, annars spelas den tredje avgörande matchen imorgon.

Sju-åtta Rådjur och tre Älgar på vägen hem i natten, sådär kul, låg i sängen 02.15 inte mycket roligare det.


Vi är träningslediga idag, men tränar imorgon inför matchen mot
Dalen på söndag. Hemma i ProfilGruppen Ishall och observera också att tiden är 16.00.

---

Tung seger av
Lakers igår, fint det. Vägen till kvalserien ligger nu öppen med fem poäng ner till fjärdeplatsen och bara två matcher kvar.

Inte många lag som vunnit borta mot
Almtuna den här säsongen, så det imponerar verkligen att slå dem, speciellt i en match där så mycket står på spel.

---

Burnley hemma på lördag och det känns riktigt skönt, en match som det bara ska bli seger i. Det har varit ett par riktigt tunga veckor med bara tuffa matcher, att nu då få en "enklare" känns viktigt inför returen mot Porto nästa vecka.

Saker att glädjas åt och inte så lite heller är att
Diaby och Arshavin är skadefria och kommer att ingå i truppen på lördag. Ev är även Gallas tillbaks. Dock är Song avstängd, men är det någon match man ska klara sig utan honom så är det just emot Burnley, mycket bra planerat där.

Tre poäng och en rejält förbättrad målskillnad är vad jag hoppas på om två dagar.

Nu Tv:n

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar