lördag 17 oktober 2009

Plugg

Uppe ganska tidigt idag och tuggade igång direkt med pluggande. Tappade motivationen lite nu så då är det lika bra att skriva ett morgoninlägg =)

Träningen igår började lite halvrisigt, men efter ett tag var det riktigt bra fart och bra kamp genom hela avslutningen. Vi började som alltid på fredagar med zonspel och då jag dagen till ära hade bytt femma så kunde man göra bokslut som obesegrad med ordinarie lag i
Emils lina, bra så =) Efter det körde vi olika back och forwards moment där vi länkade samman i slutet. Sen blev det spelvändningar, styrspel, spel som inleddes med dump. Avslutade med Dunapucken och lite skridskor. Dunapucken är en tävling vi har varje fredag mellan de två blåa och röda femmorna. Tvåmål är det som gäller och bortåt Jul blir det en sammanställning och lite priser till den färg som segrar. Behöver jag säga att röda leder? Trodde inte det =)

Alex var i träning igår igen, dock saknades Pierre som har sträckt en magmuskel, Krille med risiga ljumskar och G som tuggar penicillin. Ferna hade ändrat om i femmorna ganska mycket igår, då det inte riktigt funkat i vissa enheter. Det gav följande femmor.

Koma-Victor
Markus-Håkan-Martin

Rautio-Witten
Green-Carl-Ryssen

Rasse-Adam
Anton-Emil-Sebbe

Gunnar-Jocke
Danne-Johannes-Erik

Vi kommer få vänja oss vid att vi har spelare borta då det är en högre belastning i år, men det behöver inte bli fler nu.
Vimmerby hemma i ProfilGruppen ishall imorgon klockan 17.00, slut upp och heja fram oss. Kommer ett längre inför inlägg imorgon.

Lakers käkade upp Troja borta igår, min kompis Peter som var på plats var full, lyrisk och ganska svår att få ett vettigt referat ifrån. Dock sa han att Troja var väldigt bleka, att Lakers kanske inte var så bra som det verkat, men att de gjorde en helt okej insats. Hjalmarsson hänger säsongens första kasse och det känns bra, kanske kan han snart börja rädda mitt ansikte då jag höjde stor varningsflagg för honom inför säsongen =) Fasth stabil i målet, bra så. Samma poäng som Bofors nu, det känns som om det finns potential för att kunna göra ett seriöst försök på tredjeplatsen .

Arsenal-Birmingham idag, äntligen Arsenal igen. De där jäkla landslagsuppehållen ger jag inte så mycket för. Hemma matcher mot lag som Birmingham ska givetvis vinnas, dock är det en hel del skador (förvånad? Inte jag) som stör. Almunia är frisk igen och borde gå in i målet, även om jag gärna ser att Mannone får fortsatt förtroende. Clichy är skadad och det borde ge följande backlinje, Sagna-Gallas-Vermaelen-Gibbs. På mitten känns Song och Fabregas helt givna(Denilsson och Nasri ännu borta), de borde få sällskap av Diaby ev Rosicky. Så med andra ord Song-Fabregas-Diaby. Framåt saknas Eduardo, Bendtner och Vela, vilket gör alternativen ganska få. Lär bli Walcott-Van Persie-Arschavin, Eboue skulle ev kunna starta också. I vilket fall som helst så sitter jag bänkad vid 16.00.

Nu mer plugg och sen bort till
ICA för att spela på Stryktipset (varje lördag)

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar