onsdag 28 oktober 2009

Dator igen

Efter att ha varit utan dator i ett par dagar så är jag igång igen =)

För er som är lite konspiratoriskt lagda så har ni säkert misstänkt att det har att göra med förlusterna. Jag önskar att det var därför jag inte har skrivit, men tyvärr är det datorn som gett upp.

Mot
Motala så gör vi den överlägset bästa bortamatchen, vi spelar egentligen precis som vi ska borta. Ligger rätt i banan, låter de ha mycket puck och när läget uppstår så hugger vi direkt. När vi kommer ut till sista perioden med en 2-1 ledning efter att Martin har gjort två mål, så är vi ängsliga, vi är rädda att vinna istället för att vi vågar vinna. Vi lägger oss på rätt sida i banan, vi lägger ut mycket puck, men vi får aldrig ner den på djupet, vilket gör att de får vända på oss direkt och då vi saknar Pierre, Witten och Gunnar i matchen så spelar vi hela matchen på fem backar. Att då tvingas hämta dumpade puckar till dödsdagar, sätter sina spår i benen och jag tycker inte vi orkar riktigt de sista minuterna. När de gör 2-2 så går luften ur oss och sen kommer 3-2 av bara farten. Dock börjar de backa hem när de gjort 3-2 målet och vi skapar ett par riktigt heta chanser, närmast är Håkan med en styrning i stolpen. Sen kommer 4-2 i tomkasse.

Idag är det glömt och vi går för seger mot
Ulricehamn. Hemma är vi grymt starka och vi ska styra och ställa ikväll. De ligger just nu fyra tabellen på åtta poäng och har börjar ungefär som förväntat. När man tittar i tabellen så är det en sak som sticker ut, vår förmåga att göra mål. Vi har gjort för lite mål och det kommer att ändras med start idag. En viktig nyckel till att göra mycket mål är givetvis ett bra PP, där har vi felat lite, men trots det har det börjat trilla in ett par mål, de sista matchen, det gäller bara att vi fortsätter med det.