onsdag 21 oktober 2009

Nässjö-Åseda

Sitter i M-huset och skriver på de sista delarna av Condition Monitoring arbetet, vilket jag har gjort sen 06.20 idag, inte kul någonstans, men nu är det lite lunch iaf och snart ska jag byta bord och börja med LCC arbetet istället. Det är lite problematiskt det där med att hålla två väldigt olika saker i huvudet, men det får gå. LCC inlämning imorgon och Condition Monitoring inlämning på fredag, det är bara att tugga på.

Riktigt bra träning igår igen, mycket fokus på PP och spelvändningar, vilket är lite standard, men det tillhör också de viktigaste bitarna, samt att det tillhör de roligare övningarna. Alla var i träning igår, vilket även inkluderade
G som var tillbaks efter sin penicillinkur. Det blir ett jäkla drag när alla är där och alla hjälps åt att driva på det, blir så jäkla mycket roligare att gå till träningarna när det är så. Hela laget känns uppåt och vi känner att vi varit med i alla matcher, nu gäller det att försöka knipa en bortaseger också. Krille kommer att vila från matchen annars mönstrar vi helt ordinarie manskap och åker upp till Nässjö med fyra fulla femmor.

Nässjö har inlett serien ganska eller väldigt bra om jämför med var förväntningarna låg inför säsongen. Man har vunnit mot Ulricehamn hemma med 5-0 och mot Motala borta med 3-2. Förluster har det blivit mot Finspång (nu senast) med 3-2 borta och mot Boro hemma med 5-1. Nässjö är ett lag som vi mött två ggr under försäsongen, där vi tagit varsin seger. När vi förlorade låg de långt före oss i förberedelserna När vi vann var vi det klart bättre laget, sen ska man aldrig dra förstora växlar av försäsongen, helt nya förutsättningar nu.

Något som är helt nytt är att Pontus Hellerstedt gör säsongens första framträdande. Ett stort tillskott till laget som kommer att producera under säsongen, men jag ser gärna att han väntar =)

Mer inför matchen hittar ni här.

Hinner inte skriva så mycket mer tyvärr, fullt upp här, men som vanligt kan ni följa oss på Everysport, för er som inte har möjlighet att åka till Nässjö.

Nu ska jag plugga igen

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar