tisdag 20 oktober 2009

Bra träning

Sitter och försöker göra lite nytta, försöker få inspiration till att ta tag i plugget, går dock lite trögt så här långt. Det är så vissa dagar att man inte kommer igång att huvudet inte är med riktigt. Dock finns alltid det där, att nu måste du och då agerar man också. Ska fram till 13.15 och sen bort till skolan för lite handledning på de sista bitarna för att fixa till de sista smådetaljerna på arbetet i Condition Monitoring.

Träning igår var riktigt bra och då menar jag riktigt bra för att vara första träningen efter match, det brukar ofta vara lite segt då och benen är lite halvtunga, men igår kändes det bra och det såg också väldigt bra ut på många håll. Både
Pierre och Krille var återigen i träning och det märks direkt att det höjer intensiteten på träning, de gick båda in i fjärde femman igår och hade ett riktigt bra driv, de fick med sig övriga i femman, vilket tuggade igång de andra femmorna också, viktigt att det fortsätter så. Under två-målet så fick jag en pass från Martin och såg Håkan åka sig fri mot bortre blå, flippen blir perfekt, men då kommer Witten från ingenstans och sträcker ut hela sig och träffar pucken på tennis, kul not. Det viktigaste som händer annars just nu före träningarna är chans till romans, denna underbara programpunkt i Mixmegapol som går av stapeln 17.40, varje vardag. Det är ganska ofta som man skäms ganska mycket under sändningen. För er som inte lyssnat innan, gör det =)

Målvakter är alltid legendariska, men ingen är som våran =)

Idag kommer
G att träna vilket gör att vi kommer mönstra full trupp, för första gången på länge och det är helt perfekt då det är tre matcher denna veckan. Självklart är det som så att det är en fördel om vi kan snurra på mycket folk under vissa perioder i matcherna för att behålla krutet i benen. Med alla i träning så är också konkurrensen om platserna väldigt stor, så det gäller att alla är på tå.

För er som är intresserad av poängligan för hela div2 i region syd, kan kika in på den här länken. Nu är det inte uppdaterat för alla lagen ännu, men uppdateringsnivån är ganska okej iaf =).

Lätt kvallottning för
Portugal? Ja herregud, vem fick skriva de rubrikerna på Aftonbladet och på SVT? Portugal fick nog den svåraste lottningen av de bättre lagen. Ryssland kommer att promenera hem det mot Slovenien. Grekland-Ukraina känns bara avslag, Irland kan nog bjuda upp lite mot Frankrike, men nej Bosnien-Portugal är den överlägset mest intressanta matchen, men samtidigt tråkigt då jag vill ha med båda till mästerskapet. De bästa i Bosnien spelar i Tyskland och för er som ännu inte har upptäckt Dzeko, så börjar det bli dags, är ganska övertygad om att Wolfburgs anfallaren kommer att spela i en England nästa säsong. Ibisevic och Misimovic är två andra namn att lära sig.

Hade Sverige fått Bosnien så hade jag inte snackat drömlottning, nu hade det aldrig kunnat hända då det ligger på ungefär samma plats på FIFA:s rankning, dock på väg åt helt olika håll.

Nu blir det lite plugg.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar