fredag 2 oktober 2009

Gotland

Har varit ganska flitig under morgonen. Håller just nu på att tvätta och har parallellt med det skrivit lite diskussions inlägg på blackboard om Condition Monitoring som är en av mina två kurser just nu. Senare idag kommer jag sticka till Campus och finslipa arbetet i LCC (Life Cycle Cost) som ska vara inne på måndag.

Eftersom jag kommer att vara på
Gotland fredag-söndag och fira Maria som fyller 24 så det gäller att bli klar med allt innan helgen. Ska bli riktigt skönt att komma bort från staden ett tag och ladda batterierna inför seriepremiären på onsdag.

Träningen igår var bra och det var lite på tiden efter att ha haft 2-3 träningar där det varit mycket folk borta och då lite sämre kvalité. Igår var det bra fart och både
Mr Elbow och Mr High Stick var riktigt heta igår, vilket gör att det driver tempot extra genom ren aggression, men det är sådant som stannar på isen eller iaf runnit av en innan man är hemma =) Vi körde lite tempo och sen PP ingångar och stationärt spel där. Sen lite 3-3 och 5-5 i försvarszon. Då jag hela tiden möter PP2 så är det svårt att säga hur det ser ut på andra sidan, men den blåa linan börjar se bättre ut, lite bättre tempo på pucken och mer platsskiften, det går att bli bättre det kommer de också att bli.

Ikväll är det träning och det är tredje sista passet innan premiären på onsdag, så det gäller att vi fortsätter på den inslagna vägen från igår och driver tempo och håller kvalitén uppe i allt vi gör på isen.

Vimmerby har två intressanta spelare i träning, backen Jacob Sundell som kommer från Västervik och har där producerat bra med poäng under många år. Den andra spelaren är en gammal antagonist till mig, Sebastian Hellman, som närmast kommer från Gislaved, en mycket bra och jobbig spelare att möta. Skulle båda dessa gå i lås så tillför de mycket spets till ett redan bra lag.

I helgen blir det som sagt
Gotland och det är inte helt säkert att inläggen kommer trilla in varje dag, men jag ska försöka hinna med ett inlägg eller två.

Snart
Campus för mera plugg.

Nu ta hand om det sista med tvätten.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar