fredag 16 oktober 2009

Fredag

Det är fredag, men känns verkligen inte så, fullt upp idag och det kommer att bli runt 15 timmars plugg i helgen, det är inget man är sådär jättesugen på, men har man dubbla projekt som ska in nästa vecka så har man. Idag har det varit LCC för hela slanten, var borta i M-huset från 09.00 till nu, tyvärr så dök inte två personer upp i gruppen (oklart varför) och en kom nästan en timme sent så man har varit lite småirriterad på förmiddagen. Lyckades efter mycket om och men få tag i dem så nu har de fått en uppgift till måndag, om de gör den eller inte är oklart, att göra arbeten med utbytesstudenter är ett ständigt äventyr.

Igår var jag bara på kvällen, det är ganska skönt ibland, att inte ha någon tid att passa att bara kunna glida ner i soffan och kika på en halvtaskig Johan Falk film utan att känna några måsten, det funkar för mig ibland, men inte särskilt ofta, blir lite för rastlös av känslan.

Så ikväll är det skönt att dra på sig grejerna igen och tuffa igång, hockey är faktiskt tokskoj även om jag glömde det för ett litet tag i onsdags. G har fått träningsförbud av läkaren så han kommer inte träna idag eller spela på söndag. Ett tungt avbräck då han han tillhört de klart bästa i de tre första matcherna. I övrigt så hoppas jag att Pierre och Alex är friska nu och att Krille tuggar igång ikväll. Skulle inte heller bli jätteförvånad om det blir lite förändringar i kedjorna då Anton var riktigt het mot Dalen.

Vimmerby på söndag och en förhoppning om lite mer folk på plats.

Nicklas Lidström nådde inatt 1000 poäng, det är stort, riktigt stort. Han blir därmed andra Svensk efter Sundin att nå den gränsen och det är inte många backar som har krupit över tusen strecket tidigare, Lidström blev den åttonde. Innan han lägger av borde han kunna nå sjätteplatsen, som nu innehas av Dennis Potvin på 1052 poäng, för att nå högre behöver han 160 poäng till och det känns inte realistiskt. I +- ligan så ligger han femma på plus 412. Han är kung helt enkelt.

Nu ska jag käka.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar