onsdag 24 juni 2009

Vinst

Hemma igen efter träningen, blev en sådär träning, G kom inte loss från jobbet vilket gjorde att vi körde utan tränare. Det blir alltid lite si och så då. Vi körde våra hopp på ett bra sätt, men det blev nog lite mycket fotboll. Japp ni läste rätt fotboll. Tydligen har vi inga tider i sporthallen förrän i augusti. Jag tycker dock att det är väldigt bra. Det är sjukt varmt inne just nu och när det är guldväder så ska man vara ute.
Idag hade junisarna tagit i lite bättre på hoppen, vilket gjorde att sudden krävdes för att vi skulle vinna =) Sjukt kul på träningen vissa i laget har noll(0) förståelse för ironi och går och småtjurar över olika saker, jag gillar det =) Men i alla fall, vi vann nog skotten med 27-9, vi gjorde bara dröm mål, det lilla laget gjorde bara fula mål.

Var inne på internetbanken och såg nackdelen med flytten, hyran ska betalas över sommaren också. Som student betalar man bara hyra 10 månader om året. Nu när jag flyttat från min studentlägenhet är det 12 månader, välkommen till verkligheten. Det rimmar lite dåligt att man har sju ggr mindre intäkter denna sommaren än förra. Samtidigt som man har 6000 mer i utgifter.

Motala är i nyförvärv tagen, ni kan läsa mer om det här. Vissa känns ganska vassa andra känns sådär, men som alltid vet man aldrig hur olika spelare passar i olika serier.

Nu ska det käkas lite och kombinera det med Spanien-USA.

/#8

2 kommentarer:

  1. Det står något om att en ny back är klar i gästboken, sant eller falskt? Börjar gilla bloggen mer och mer, keep up the good job.

    SvaraRadera
  2. Vad jag vet, så är det ingen back klar. Det snackas med lite folk, men om det blir något eller ej återstår att se.

    SvaraRadera