torsdag 25 juni 2009

Ingen Stress

Man börjar känna av i kroppen att träningsdosen har ökat, lite ont i ryggen, småproblem med låren osv. Det är som det ska vara.

Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Varit ute på en promenad under en timme, hittade en jättegammal MP3 spelare och hade inte en aning om vilka låtar jag skulle hitta på den. Är faktiskt ganska nöjd med min musiksmak på den tiden. Det var kanske inte lika djup eller lika bittert, men sköna låtar var det allt =)

Det kommer bli ganska tufft att hänga kvar i tvåan, no shit tänker ni. Det är lite förändringar på gång, gällande antal lag och dylikt. Jag återkommer med mer information när jag vet exakt hur det ligger till.

Ska städa lite på rummet idag med, ska ta med vissa saker från rummet till den nya lägenheten. Det passar helt enkelt in bättre nu en det gjorde i mina ettor tidigare. Vem sa att jag flyttar ofta =)

Idag är det 800m intervaller som gäller, det är sjukt jobbigt och det är verkligen påfrestande för psyket. Har sett en lite oroande trend den sista tiden på träningarna. Alla seniorer är där och tränar på bra, dock är det vissa av de yngre som har börjat tackla av. Visst merparten av dem skulle ändå inte få vara med i truppen, men det blir alltid skador och sjukdomar. Försäsongs träningarna är ett bra första steg att visa att man ska vara bland de första det rings till när det behövs folk på träningarna. Man måste vara beredd på att lägga ner tid under sommaren om man vill ha möjligheten att ta steget upp till a-laget. Så lite uppryckning där.

HF Linköping har skrivit ett nytt avtal med Linköpings HC. Det bygger på att Elitserielaget backar upp division2 laget ekonomiskt och att juniorer som inte håller för spel i superelit ska fortsätta karriären i div2. Det går att läsa mer här. Lite gammal nyhet, men jag glömde lägga in den för två veckor sedan.

Vem blir HV:s sista back in? Vem blir andre center i Lakers? Två frågor som man undrar lite över just nu.

Imorgon och på lördag ska det skrapas fönster hos bror. Sen blir det förmodligen ett varv till Växjö för lite umgänge med Choobacka, lör-sön. Alltid trevligt och kul =)

Nu lite frulle.

/#8

9 kommentarer:

  1. Ni åker ut vilka regler det en blir fattar du la. Ni har i princip samma lag som i trean vad tror du liksom, bönder. Dags att vi får lite bättre matcher, så jag hoppas att de bantar serierna till nästa säsong, 20-24 lag någonstans vore lagom och då kommer ni inte att få vara med mer, haha

    SvaraRadera
  2. Ja utan ny backar kommer ni åka ur med huvudet före om det bli färre lag i serierna. Bry er inte ens om att komma till Norrahammar där kammar ni alltid noll poäng

    SvaraRadera
  3. Haha, fan Holmstedt har du hittat till bloggen? Kan inte vara någon annan från Dalen som vet något om oss =)

    Du lär få din önskan uppfylld om färre lag, det är den vägen som förbundet och merparten av klubbarna vill vandra. Dock ser jag inte varför vi skulle lägga oss ner och dö innan serien har börjat. Är övertygad om att vi kan störa alla lag, dock gäller det att vi orkar få ihop det över en hel säsong.

    SvaraRadera
  4. Man behöver inte känna till era spelare för att veta att ni är dåliga

    SvaraRadera
  5. Mogna kommentarer.. Undra vilka som egentligen är bönderna som nämns.. Väx upp väl. Suck!

    SvaraRadera
  6. Vad menar du? Menar du att juniorerna ska orka med att träna lika mycket och lika hårt som ni? Hur mycket tränade du själv när du var 15-18? Du måste inse att hockey är inte allt, man måste få ha tid att umgås med sina kompisar och familjer också. Sen kanske ni alltid inte är de bästa på att ta hand om de yngre, har hört att ni tacklat ner vissa på innebandyn och att ni skäller på dem när de inte gör som ni vill att de ska göra. Skärpning.

    SvaraRadera
  7. Om det är någon som ägnar tid åt familjen, vänner och andra nära och kära så är det Victor. Man kan vara seriös med idrotten utan att vara fanatisk (vet du/ni vad det betyder?) och det är något som den mannen klara bättre än alla andra.

    SvaraRadera
  8. Jag hoppas att du skämtar? Det är när man är mellan 15-18 som man orkar att träna som mest. Jag vill inte framföra mig själv som någon expert på vad som är rätt eller fel, men under de åren gick jag hockeygym, spelade i två lag, vilket gjorde att man hade 8-9 ispass i veckan plus gym. Alla som spelar i a-laget idag spelade i två lag under merparten av juniortiden. Alla får göra val, men är man 16 bast och hoppar över träningar så är chansen att man får vara med något på is med a-laget jäkligt små. Som junior måste man träna mer en seniorerna. Det finns ett fåtal med en extrem talang som kan gå in i alla fall, men det är jäkligt få.

    SvaraRadera
  9. Det är ingen j*vla dagis verksamhet vi håller på med, det smäller när vi spelar innebandy. Dom yngre har alltid ,genom alla år haft det tyfft. Det är så det ska vara! Hockey är tyfft, kan man inte ta det kanske man ska fundera på om man ska spela pingis eller schak..

    SvaraRadera