onsdag 24 juni 2009

Onsdag

Varit hemma från Oskarshamn i nästan två timmar redan. Körde Maria till Gotlands färjan. Väl hemma så väntade lite arbete i form av plattläggning och skyffla grus. Inte världens roligaste, men det blir snyggt. Nu är det lunch paus, så då passar jag på att blogga lite. I helgen ska jag hjälpa Bror min att skrapa fönster, jämfört med det, så är det roligt att skyffla grus.

Ikväll är det träning och som brukligt på onsdagar är det spänst, balans och innebandy som gäller. Onsdagar är helt klart den roligaste dagen att glida ner till träningarna. Innebandy är alltid roligt, det smäller och nästan alla är sjukt dåliga förlorare. Vore kul om junisarna tog i på spänsten och balansen idag och inte sparar sig till innebandyn, på sammasätt som de gjorde till fotbollen i måndags =)

Efter det lär det bli lite Spanien-USA från Confederations cup.

Var precis som i tidigare matcher väldigt roligt att se J-tjuetterna mot Serbien. De käkade verkligen upp dem igår. Gustav Svensson var klart bäst i Sverige igår, han ägde innermittfältet på ett sätt som jag inte sett en svensk göra sedan Therns och Schwarzs glansdagar. Dock lyckades Perlskog på något vänster få det till att Serbien styrde på mitten? Perlskog har varit ett stort irritations moment under flera år, som hockeykommentator är han än smärre katastrof. Det stora problemet han och många andra kommentatorer har är att, man hänger upp sig på olika saker och att man sen aldrig släpper det under matchens gång. Tillslut så tjatar de hål i huvudet på oss stackars TV tittare. "Berg ligger igen", "byt ut han och han". När man sagt det två ggr så räcker det, man blir bara trött. Nu är jag färdig bittrad lovar =)

Till matchen igen, Sverige var väldigt bra, trots att Rasmus Elm inte var speciellt bra. I tidigare matcher har vänsterkanten brustit, igår var den väldigt bra. Bajrami var väldigt bra, synd att han missar semi-finalen. Berg gör mål på det mesta, sen är han faktiskt en väldigt bra target också många ggr. Stark och klarar hålla i bollen och fördela den vidare. Det är kul med fotboll när den spelas, som Sverige gör just nu.

Ikväll är det också seriemöte i Vrigstad och då kommer allt som berör vår serie att klubbas definitivt. Saker som 36 omg, straffar/inte straffar, antal lag till playoff, mm. Farsan och Ferna är de som kommer åka från Åseda.

Akta stolparna i handbollsmålen ikväll boys =)

Nu ska jag skyffla lite till.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar