lördag 13 juni 2009

Åsedadagen

Kom till Åseda vid 10.45 idag och inställde mig som lottförsäljare vid 11.00. Var ett gäng från laget som hjälpte till, såldes något hundratal lotter och ett trettiotal signade upp sig i Selmaklubben. Den innebär att man binder upp sig på att betala en summa mellan 20-100 kronor varje månad. Ett mycket bra sätt att få in pengar på till föreningen. Vädret skrämde bort en hel del folk och med tanke på det så var det en bra försäljning.

Dock väldigt kul att snacka med allt folk nere på byn. Människor man inte visste fanns eller att de hade det minsta hockeyintresse kommer fram och ska prata hockey. Nästan alla är riktigt positiva och förväntansfulla inför säsongen. Hockeysuget minskade inte ett dugg idag, snarare tvärtom. Dock är det bara 10 veckor kvar nu till ispremiären.

Har även kikat på programmet och vi inleder på tuffast möjliga sett, med förra årets serievinnare Nittorp på bortaplan. Det finns för och nackdelar med det, man vill få en bra start, vilket är väldigt viktigt som nykomling, samtidigt så finns det ingen press på oss att vi måste vinna en sådan match. Att alla fyra matcherna mot Boro spelas fredagar är riktigt kul, det bogar för en bra stämning i hallen. Fått höra att de kommer åka åttor runt vårt lag, vi får väl se det.

Det börjar också fyllas på med spelare i flera av lagen i serien. Det känns som om många lag kommer att vara lite sämre en ifjol på pappret, men som sagt inte färdigvärvat i något lag ännu. Dock gör ingen i laget några illusioner, utan vi räknar med att det kommer bli väldigt tufft, men jag tror att vi kan överraska många lag under säsongen.

Sitter nu hemma hos mor och far och kikar på Polen-Sverige i handbollskvalet till EM. Har tuggat i sig lite lax och och nypotatis, mumma, ett glas vin till det. Standarden ökar direkt när man kommer hem till mamma =)

Ska bort till Storebror med fru om några timmar på lite middag. Alla Tränk barnen är samlade plus Clemens, det blir alltid bra kvällar med honom på plats =) Dock kanske de är lite halvslitna efter Sweden Rock.

Har också med största säkerhet sovit min sista natt på GL18, känns mest bra faktiskt. Efter två års lek på Campus så känns det lite vuxet att flytta närmare staden =)

Fick en frågan på byn idag om vem Choobacka är. En halvpolack, min klasskompis och också bäste vän är svaret.

Nu ska jag fixa lite innan det blir hem till brormin.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar