måndag 22 juni 2009

Fullt upp

Började dagen med Far ute vid tippen klockan 07, slängde lite trallgolv. Efter det stack jag och Maria in till Växjö och Campus. Började plocka ur garderoberna och hyllorna, blev klar med merparten. Körde också över allt som packades ner till Kampen, så snart är det inflyttningsvänligt. Eftersom det var träning vid 18 så fick man ge upp halvägs.

Hemma vid 16.45 hivade i lite käk och sen gled man ner för de förväntade 14x800 meter. Tyvärr så var de inte förrän på torsdag =) Blev lite fotboll inledningsvis, de äldre mot de yngre, en mycket välspelad match som slutade 0-0. Trots flera bra kombinationer där det säkerligen var minst två pass inom laget, två-tre gånger =) Så skapades inte så många bra chanser.

Efter det gick vi ihop två och två. Jag drog en vinstlott, Rasse en nitlott. Gillar skarpt att vara den som är lite tyngre =) Vi körde armtrappan (en går ner i botten på en armhävning, den andra går med armarna över ryggen på honom), klättring runt den andre, axelpress både sittande och stående på händer, nackvrid, fallskärmshopparen, en namnlös övning där en kör situps och den andre håller händerna på hans fötter och kör armhävningar, sneda situps, brottning och putta den andre över en bestämd linje, vindrutetorkaren och tillslut en sjukt oklar övning, där man skulle köra ryggresningar liggandes med låren på den andres axlar när denne stod upp. Hängde ni med? Knappt jag heller. Krille stöp med Adam ganska kvickt =) Rasse fick göra en grymt akrobatisk kullerbytta, när jag bara slängde runt honom =) Vissa klarade övningen hjälpligt, dock fick merparten köra vanliga ryggresningar.

Efter det fortsatte fotbollsmatchen lite, tydligen hade alla de yngre maskat på alla övningarna och vann då med fyra, fem-noll. Småluar, på onsdag vill jag att ni tar i under hela träningen =)

En bra och jobbig träning. Vi kör gemensamt i två veckor till innan vi tar fyra veckors sommarledigt från varandra, dock har alla program som ska följas under de veckorna.

I laget har det inte hänt så mycket nytt och det finns fortfarande ett par platser lediga.

Ja vad kan man skriva om helgen på Öland? Det regnade alltid när vi skulle käka, annars var det för det mesta guldväder. Alla var glada och på bra humör. Danne, Erik och Martin gästspelade sin vana trogen precis när vi skulle äta =) Jag och Maria byggde en mycket prydlig midsommarstång, faktiskt ganska kul =) Mycket hockeysnack, blev det, ofan =) Alla är positiva och grymt laddade inför säsongen. Känns gutt att alla går omkring med samma känslor som en annan att det ska bli grymt kul och häftigt att äntligen få spela i tvåan med Åseda.

Imorgon har jag inget inplanerat alls, blir nog ett besök på gymet och ett varv i skogen. Inga krav och inga måsten för övrigt.

I övriga hockeyvärlden händer det inte så mycket, så nu ska jag återgå till tv:n.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar