onsdag 17 juni 2009

Trädgårsmästaren

Det är min lott i år att sköter gräset och landen. Det finns roligare saker, men man kan inte bara leva sitt liv på gymmet, i spåret och framför datorn. Det suger verkligen att man inte fått några jobbveckor i juni. Jag är sjukt rastlös, dock är det säkert till stor del beroende på att jag varit krasslig. Nu känns det mycket bättre, så pass upp på träningen ikväll =) Spänst, balans och innebandy är det som gäller. Ska bli sjukt kul att glida ner där igen.

Ägnade en liten tanke på alla dessa tragiska människor, som måste sitta och kommentera saker anonymt, på olika sidor och artiklar. Aldrig kan de se något objektivt, aldrig kan de skriva att någon var dålig, utan de måste verkligen skriva att någon är kass och hör hemma i div6.
De tänker inte längre en snoken räcker, de lever sina liv i ett ständigt hat. De verkar må bättre av att få ur sig all dynga, att aldrig kunna älska utan att samtidigt hata ännu mera.

Att aldrig leva i verkligheten är en annan sak som personifierar dessa människor. De vill ha och ha, men är inte beredda att offra något för det. Det kvittar att personer i ledningen presterat bra varje säsong och att laget blir bättre och bättre. Försvinner en bra spelare och han blir ersatt av någon som den anonyme idioten aldrig har sett så måste sportchefen ifrågasättas. "Hur kan du hämta in någon från Danmark, det är ju en korpliga". -Jo fast 60 poäng på 40 matcher är ruskigt bra i Danmark om man ska spela Allsvenskan, försvarar sig sportchefen med. "Korpliga kommer bli en jätteflopp". Spelaren gör sedan 48 poäng på 44 matcher i allsvenskan Den anonyma idioten har inte setts till på fyra månader.

Efter säsongen försvinner spelaren och den anonyma idioten ställer sig på barrikaderna igen och ska slå åt alla håll. "Sportchefen måste avgå han ligger bara i hängmattan". -Det är i mitten av juni och en spelare till ska in i truppen, det är verkligen ingen panik, hör man sportchefen säga i tidningen dagen efter. "Vi har ju för fan bara fått in två nya spelare som är bra, gafflar den anonyme". -Jo men vi har ju behållit 17 spelare ur truppen från förra året och då nådde vi kvalserien, varför ska vi hämta in massa nya spelare? Vi kan inte spela Elitserien innan den nya arenan är klar, så kvalserien är riktigt bra fortsätter sportchefen. "Men, men det laget har ju värvat sju bra spelare ju, måste fan till en satsning nu, men vad händer jo, sportchefen kör hängmattan och sitter med armarna hela sommaren, skandal". -Ja fast det laget du nämner blev 10 ifjol och har fått en massa extra miljoner till i år, de kommer mer eller mindre byta ut hela laget. -Tidigare år har vi haft problem med att vi haft för hög omsättning på spelare. Att vi har mindre omsättning på spelare i år är helt i linje med vår strategi.
"Ja men, men va fan du är värdelös, kommer ihåg att du hämtade hit en dålig amerikan för fyra år sedan, du ligger bara i hängmattan hela tiden"

"=anonym idiot
-=sportchefen

Så fortsätter det, allt detta kan man läsa om i SMP:s kommentar fält, Fahlanders sida och lakejernas forum. Visst jag har vinklat lite, men det är inte långt från sanningen. Slutsatsen, Enestubbe är en bra journalist, Fahlander behövs, han sätter lite färg på tillvaron och lakejerna har börjat att mogna i sina inlägg i forumet. De största Evertsson hatarna har även de börjat inse att de inte har något håll att svinga åt, han levererar för bra för det. Att man lyckatas behålla nästan hela truppen från förra året är värt en stor applåd.

Maria kommer från Gotland om två timmar, det plus att man kan träna har verkligen fått mig att piggna till =)

Nu ska gräset klippas.

/#8

3 kommentarer:

  1. Anonyma idioter kommer vi nog tyvärr aldrig bli av med. Vi har ett gäng på hcw bloggen under säsongen o ni har ett gäng med som mer än gärna kritiserar truppen o att "det inte händer nåt" . Kräftbete är vad de är

    SvaraRadera
  2. Gräsklippning är bra, allsidig träning.
    TIPS:
    Säg att du tar klippningen hela sommaren, sätt upp ett mål att du skall förbättra "klipptiden" varje gång.
    Sedan är det bara att ta snöskottningen oxså.

    //Patrik E

    SvaraRadera
  3. Mycket bra skrivet!!!

    /David

    SvaraRadera