söndag 28 juni 2009

Islanders

Hem hemma igen efter ett besök hemma i Växjö, hängde ni med där? Kvällar med Henke och Choobacka blir alltid sjuka och sönderskrattade. Ordet seriöst existerar inte sådana kvällar, man behöver dem ibland. Gutt väder, lite grillning och några kalla, livet på en pinne.

Vad har hänt med Islanders? Klubben som gjort allt fel i 25 år. Först tar min in
Tavares (kunde ogärna bomma där) och får en dröm och en förhoppning om en ljusare framtid att växa fram hos fansen. De får en tro och en fanbärare att luta sig mot. Det kunde stannat där, det är trots allt Islanders vi pratar om. De lyckas också byta till sig 12:e valet i första rundan Calvin da Haan. Det slutar inte där heller, de plockar också Sveriges nästa stormålvakt, Anders Nilsson. En applåd till Islanders för en mycket bra genomförd draft.

Edmonton plockade både
Pääjervi och Lander roligt för dem båda.

Verkar bli ett bra gäng som kommer att vara med och härja på Karl-Oskar cup i Växjö. Ganska sjukt egentligen att man går och smålängtar till en träningsturnering som man inte själv kommer att spela i. Växjö, Karlskrona, Tingsryd och Mörrum kommer deltaga.

Verkar som att greken kan bli sista spelaren in i Lakers trots allt. Som tidigare skrivet känns han mer OK en Wow
.

Någon undrade när det blir ispremiär och det som är sagt är sista veckan i augusti. Vilket gör att det är två veckor tidigare en förra året. Det kan givetvis bli ändringar på detta, men då vi har första matchen redan den 2 september så lär det inte bli senare.

Imorgon är det tester som gäller. Hoppas alla förbättrat sig den senaste månaden.

Nu lite käk och efter det sporten.

2 kommentarer:

  1. Tycker att Islanders skulle valt Hedman istället. Du som verkar veta allt om alla lag och spelare varför skriver du så lite om division två lagen som ni faktiskt ska möta i vinter.

    SvaraRadera
  2. Håller inte med, Islanders behöver ett offensivt affischnamn, likt Tavares för att komma till bukt med sina dåliga publiksiffror. Av den anledningen att jag inte vet så jättemycket om vissa av lagen då jag sett spelarna för få ggr. Allsvenskan och Elitserien är så tillgängliga medialt att man får mer koll på dem.

    SvaraRadera