måndag 15 juni 2009

Ingen träning

Blev ingen träning idag för min del. Helt omöjligt, med infektionen i kroppen. Tydligen är det farligt också :S

Kommer bli några dryga dagar innan Maria kommer på onsdag. Inget arbete, ingen möjlighet att träna. Man kan bara läsa samma sportartiklar en gång.

Här har vi förmodligen Växjös
andrecenter. Det är inte officiellt ännu, men skulle det bli det, tror jag att han kan bli en bra lekkamrat till Åhsberg eller mer troligt Lundbohm. Hemsk tanke att se de två spela ihop igen. Dock är båda för bra för att spela i tredjelinan, lite att klura på för Karlsson. Nu är det i alla fall tre transatlantiska spelare i laget, men då dagens rykte har Grekiskt pass så funkar det fin fint.

Nu lite Scrubs.

/#8

4 kommentarer:

  1. Jo men hallå, vad händer i vår trupp??Vilka blir de två back förvärven? Vilka tar de sista forwards platserna? Klockan går och alla bra spelare förviner

    SvaraRadera
  2. Alla i Åseda måste vakna upp, det kommer inte komma in några två backar, med betalt, det finns några luckor i truppen, men merparten av luckorna kommer inte fyllas med spelare utifrån. Vi har den situationen vi har, det är med dessa spelare som vi kommer gå i krig med, för krigas kommer det behövas. Börja slut upp runt den trupp som finns och tro på oss som ska göra jobbet.

    SvaraRadera
  3. Okej jag köper det, håller dock inte med. Vilka spelare kommer att plockas in från egna leden? Kommer Jonte, Dan, Sebbe, Ivar och Henke ta de resternade platserna?? Eller kommer man plocka upp juniorer typ Gunnarsson, Söderberg, Sandqvist och Daddan. Känns som om man skulle vilja se lite mer bredd på toppen, laget är nu bra, men vafan om det bli skader ser det inte roligt ut..

    SvaraRadera
  4. Vet faktiskt inte, det är Ferna som bestämmer. Även om jag visste skulle jag inte skriva det här, innan det är helt klart vilka det blir =)

    SvaraRadera