fredag 2 juli 2010

Lite körigt

Har haft det ganska tufft det senaste dygnet, jobbar som bekant natt denna vecka och kom i säng strax efter 07 igår för att höra klockan ringa vid 11.00. Avfärd till Alvesta för att "konsulta" lite tack vare att de var så pass nöjda med vårt examensarbete. Väldigt roligt, väldigt givande, men också väldigt jobbigt vilket verkligen kändes på jobbet inatt.

---

Strömmar in lite frågor kring lagbygget och om det ska in fler forwards eller ej. Just nu har vi tre målvakter, nio backar, 13 forwards och många skulle nog kalla det en komplett trupp, men som många säkert redan sett i VP igår så är det inte helt omöjligt att det kommer in ytterligare en spelare i laget, men man vet aldrig.

---

Jakob Mellby har skrivit på för ytterligare en säsong med Jonstorp. Forwarden anslöt ifrån Wikströms hemtrakter Clemensnäs inför förra säsongen.

---

Varit klart ett litet tag, men nu är det också officiellt på
Boros hemsida att forwarden Gustav Andersson blir kvar i laget ytterligare en säsong. En spelare som jag tycker är bra och som jag tror kan komma att vara riktigt bra i vinter.

---

Osby gick häromdagen miste om ytterligare en spelare man hoppats kunna knyta till sig då backen och Troja-junioren Anton Karlsson valde spel i Vimmerby istället.

---

Ska snart sova och sen börja jobba igen vid 15.30, fina pengar, men just nu känns det mest väldigt jobbigt.

---

Kaos i
NHL just nu då 1 juli är datumet då spelare som vars kontrakt gått ut får börja förhandla med vilka klubbar de vill.

---

Arsenal har släppt sina hemmatröjor inför säsongen 2010/2011, ska luska lite kring ifall det kan tänkas dyka upp en sådan i ett paket under året, annars är det ett givet köp.

Var riktigt länge sedan som tröjorna var så här snygga, man är verkligen på väg tillbaks till sina rötter och tröjorna känns verkligen mer retro i år, det gillas.

---

Nu ska jag sova.

/#8

3 kommentarer:

  1. Bloggen är kass precis som bloggaren. Åseda åler ut i år

    SvaraRadera
  2. Oj vilket bra inlägg.. NOT! Skit skoj att läsa dina inlägg Victor, kul att någon tar sig tid och delar med sig av infon runt div 2. /Larsa

    SvaraRadera
  3. Tack Larsa! Med tanke på dag och tid han skrev så hade han nog ganska så mycket innanför västen. Inte konstigt att han då vågade ta ut svängarna och vara riktigt konstruktiv i sin kritik.

    SvaraRadera