onsdag 14 juli 2010

Snart sängen

Kom precis ur duschen efter att ha upplevt VM i eftersvettning, trots att det gått två timmar sen jag kom hem efter löpningen, märkligt.

---

Sitter i
Växjö och har efter 12 telefonsamtal lyckats få tag i delar och någon som kan fixa bilen till på fredag, skönt.

---

Riktigt bra värvning av
Björklöven då de plockar upp Andreas Grönlund ifrån Nybro, en riktigt bra back på div1 nivå.

---

Riktigt mustigt mycket att skriva om idag, eller inte =)

---

Hörde dock en väldigt intressant sak, jag ska kolla upp det under helgen och det är inte alls omöjligt att det går att läsa något här under nästa vecka.

---

Tycker att det är helt magiskt att
Hjalmarsson får dessa tunga kontraktsförslag, inte för att han inte förtjänar dem, de matcher jag har sett har han varit riktigt bra i även om det blev ett och annat misstag i finalserien.

---

Wenger gjorde idag sin första träning med laget efter en dryg månad i Sydafrika, det saknas givetvis en hel del namn på träningarna då alla som spelade VM ännu har sin ledighet att nyttja.

I.o.m att han återvänt så räknar jag med att
Mark Schwarzer blir klar i veckan.

---

Juli är hockeyns dödaste månad, men denna och nästa vecka är helt klart dess dödaste veckor, händer mer eller mindre ingenting.

---

Det som ger lite hopp är att ganska många klubbar i
Tyskland dras med ekonomiska problem, många har redan fått sina kontrakt uppsagda och fler lär den vägen vandra, det kommer göra att ganska många riktigt bra spelare kommer bli utan kontrakt och ett par klubbar kommer att komma fynda då många spelare blir lite smått desperata då de saknar kontrakt så här sent. De allra bästa klarar sig alltid, men många kommer bli tvungna att gå ner i lön till alla sportchefers stora glädje.

---

Hoppas på mer skriv och läsvärde imorgon.

---

Nu ska jag in i sängen.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar