söndag 31 januari 2010

Vimmerby-ÅIF

Precis hemkommen efter en lite promenad, det var ganska kallt, men trots det riktigt skönt att få igång kroppen innan matchen i eftermiddag.

Vimmerby borta väntar, det kunde ha varit lättare. Man har tagit 29 poäng hemma, av de 30 som varit möjliga, 14 segrar och en oavgjord är ett helt okej hemmafacit =) Senast vi stötte på varandra i Åseda hade vi aldrig en suck, kändes lite som om Vimmerbys säsong vände mot oss där. Efter det har de gått som tåget och är det laget som är i särklass om man tittar tillbaks de senaste 15 matcherna. De sitter på ett väldigt namnkunnigt lag, men de har också haft en väldigt stor omsättning på spelarsidan så här långt.

Lagets kanske bästa spelare, Erik Johansson saknades senast mot
Finspång tillsammans med en rad andra spelare, hur statusen är på dem idag, vet jag inte? Klart är dock att de fick behålla sina tre Oskarshamns lån resten av säsongen, mer om detta kan ni läsa här.

I vårt lag är det fortsatt uppåt, alla förutom
Adam och Krille finns tillgängliga för spel. Om man bortser från senast vi mötte Vimmerby så har det varit fyra riktigt jämna matcher, två i serien och två träningsmatcher, där vi gjort lika många var. I serien har vi dock bara tagit en poäng, borde nog ha varit två med Markus skott i inneribban som färskt minne från senast vi mötte dem borta.

Laget kommer nog bli identiskt med det som spelade mot
Dalen senast.

Andra matcher i serien.

Boro-Ulricehamn, heja Boro =) Lite inför matchen här.

Nässjö-Finspång, Finspång var 12 spelare förra matchen och deras tränare räknar med att de är färre idag :S

Dalen-Linköping, ett väldigt intressant möte för vårt öde, har Dalen samma lag som senast mot oss vinner Linköping.

Motala-Nittorp, sista chansen för Motala om de vill till play off? Förmodligen är det så, de har värvat in backen Johan Svensson från Mjölby.

----------------------------------------------------------------------------

Arsenal-United idag!

Det räcker så, men vinn för fan =)

Nu ska jag käka och sen avfärd till
Åseda

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar