lördag 30 januari 2010

Lördag

Feeder i högtalarna, en förmiddag som varit riktigt bra. Givetvis har den innehållit en riktigt bra frukost, med lite för mycket saker att välja på, frukost på en helg, blir knappt bättre än så när det kommer till matnjutning =)

Ska snart ner till stan ett varv, hälsa på hos
Markus, hämta upp en jacka till lillebror och fixa nya linser.

Träning igår var en ganska trög historia för mig, lite så där småirriterad, förutom när vi förde blåa till seger (ja
Emils femma hade bytt till blåa) kul för G och de andra att få vinna en gång. Sen att Emils mål var värt byns alla trisslotter är en helt annan story. Annars körde vi lite tempo och spelvändningar, och sen den största hatövningen någonsin.

Puckarna läggs i mittcirkeln, som liten såg man alltid framför sig straffturneringen, glädjen flöt igenom en, äntligen lite kul. Istället blev det allt som oftast (igår också) bryskt uppvaknande när coach (på den tiden
Nisse) sa, starta i hörnen, fullfart till röd stopp, tillbaks till blå stopp, in i mitten och hämta puck och avsluta, missade man var det antingen armhävningar eller vända om och fullfart upp till blå.

Igår körde vi om puckarna mot de röda, den färgen som gjorde minst mål (alla skulle köra fyra ggr var) skulle få plocka. Vi sköt på
Tex och röda på Alex. Jag skrämde upp Tex och förklarade vägen till busstationen ifall vi inte vann. Han lyder bra lillgrabben så röda fick plocka istället =)

Gubbarna i laget (
Martin och G) var nostalgiska igår och Martin var väldigt tydlig med att det var bättre förr, då plockade alltid juniorerna ut och in puckarna, vi är för snälla i Åseda.

Vimmerby borta imorgon, en av de tuffaste uppgifterna som man kan ställas inför i vår serie. Det finns anledningar till att de ännu inte har förlorat hemma, men det tar vi imorgon.

-------------------------------------------------------------------------------

United hemma imorgon, det är dagar som dem som hjärnan upplever en smärre kollaps p.g.a att man vill vara på två ställen samtidigt.

Det kan bli som så att
Vermaelen är tillbaks imorgon, skadan som först ryktades vara en fraktur och minst två månader visade sig vara mycket lindrigare. Det är helt klart att han spelar mot Chelsea om inga ytterligare komplikationer tillkommer. Förmodligen är han tillbaks redan imorgon mot United.

Även
Eduardos skada är lindrig och han och Diaby kommer att kunna spela mot Chelsea nästa helg.

Förhoppningsvis har
Song återhämtat sig efter afrikanska och är tillbaks i form, han har varit saknad.

Är lite kluven hur jag vill se laget imorgon, men förmodligen såhär,

Almunia
Sagna-Vermaelen?-Gallas-Clichy
Song-Fabregas-Rosicky
Nasri-Bendtner-Arshavin

Viss osäkerhet finns på vissa positioner, kan
Vermaelen spela? Denilsson var direkt dålig mot Villa och borde få vila, där tror jag på Rosicky (kan lika gärna bli Ramsey) och jag väljer Nasri före Walcott, det tror jag att Wenger också gör.

United hemma kan sluta precis hur som helst, 2-1 seger säger hjärtat, 1-1 hjärnan och 1-2 klumpen av nervositet som redan slagit till.

Come on
Gunners.

Nu ska jag ner till stan.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar