söndag 3 januari 2010

ASK-ÅIF

Träningsmatch idag mot Alvesta borta, 16.00 är det nedsläpp i Virdahallen. Detta är också säsongens enda "länsderby", om inte tabellerna helt byter tappning de sista två månaderna av säsongen.

Alvesta började sin säsong väldigt bra och låg på en klar play off plats mot div1, dock hände något och fem raka förluster radades upp i nov/dec. Man avslutade sen serien med en mycket stark seger borta mot KRIF i sista omgången. Det är också med KRIF som Alvesta lär gå en hårdkamp om den sista play off platsen där båda står på 26 poäng, till tredjeplatsen är det sju poäng så det lär stå mellan dem.

När man läser om
Alvesta så är oftast slutsatsen man kan dra att de spelar väldigt bra och många ggr spelat ut sin motståndare, men haft väldigt svårt att göra mål.

Tittar man i poängligan så är det inga direkta överraskningar att man hittar Johan Carlsson och Peter Andersson på de två första platserna.

Det kommer att bli en mycket tuff match, men då vi möter
Boro på fredag så är det viktigt med en ordentlig genomkörare.

Gabor, Danne, David, Ryssen och jag saknas idag, alla förutom Gabor kommer dock vara tillgängliga till matchen mot Boro. saknas

Hoppas jag får träffa några av er läsare i
Alvesta idag.

Nu ska jag ge mig ut och springa en sväng.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar