lördag 16 januari 2010

Lördag

Kaoset har blivit lite mindre kaosartat idag, sovrummet och köket är mer eller mindre fixat, vardagsrummet inväntar soffan som vi inte får förrän på fredag och det tredje rummet kommer nog vara ett kaosrum ett tag framöver, men det går åt rätt håll =)

Träning igår och det gick riktigt tungt det kändes att man sprungit upp och ner för trappor hela dagen med möbler och kartonger, så den träningen är bara att förtränga. I övrigt var det en ganska bra träning där nästan alla var på plats. Vi körde en hel del kamp och uppspel, samt PP med inspel, det såg helt okej ut och det ser bra ut inför
Finspång borta imorgon.

------------------------------------------------------------------------------

Sol Cambell har gjort comeback i en b-lagsmatch för Arsenal. Han har tränat med klubben ganska länge nu och väntas presenteras som ett nyförvärv vilken dag som helst. Sen Cambells psykbryt för snart fyra år sedan har det saknats tyngd i mittförsvaret, fram tills Vermaelen anlände till denna säsongen. Han har efter det haft ett par riktigt bra år i Portsmouth, men han är nu 35 år och frågan är hur många matcher som håller Arsenalklass han har kvar i kroppen? Man vill att det ska funka, han är en hjälte trots att han anslöt från Tottenham, men som sagt hur bra är han idag?

Jag är ganska säker på att han är bättre en
Silvestre och Senderos verkar Wenger vilja skeppa iväg. Så jag tror att det kan bli bra, att han kan komma in och funka som tredje mittback fram till mitten av maj och sen är det bara fortsätta att hoppas att Gallas och Vermaelen håller ihop. Sen att en ny back köps in i sommar som kan tampas med en förhoppningsvis frisk Djourou om att ta över från Gallas på sikt.

Bolton borta imorgon med Fabregas och Clichy tillbaks i laget =) Samt att Bendtner och Walcott snart är tillbaka, det börjar se mycket roligare ut.

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det som händer i
Liverpool och Manchester United. Någonstans tycker jag att det är helt fel att Glazer, Hicks och grabbarna har fått köpa upp klubbarna utan att investera egna pengar. United kommer säkerligen klara det här tack vare att det är United och att det inte lär vara svårt att hitta köpare, dock börjar det bli lite halvbråttom då skulderna växer och växer.

Liverpool är jag mer orolig för, de kommer säkerligen klara ut sina problem, men frågan är vad de kommer att ha för lag till hösten? Att de förmodligen kommer att missa champions league gör inte saken ett dugg bättre. Spelare som Reina och Torres har nog gjort sitt i klubben om den inte blir såld snarast.

--------------------------------------------------------------------------

Förlust på straffar trots att man nästan sköt 60 skott, Lakers har svårt att göra mål just nu.

Nu ska jag äta frukost.

/#8

1 kommentar:

  1. Både U13 och U14 gör kanon matcher och vinner idag mot Lakers. Se nu till och ta med er två poäng hem i bussen från Finspång. Jag tror att denna säsongen slutar bra för Åseda Hockey.
    //Patrik E :)

    SvaraRadera