måndag 18 januari 2010

Omstart

Det var inte direkt att man studsade upp ur sängen, men ganska nära faktiskt. Vid segrar så gör det inte lika ont i axeln, överarmarna eller ljumskarna som är de vanligaste ömmande punkterna på min sargade 23 åriga kropp. Längtar inte till den dagen som man är lika gammal som G eller David...

Segern igår var riktigt rättvis och hur mycket
Finspång försöker få det till att de var dåliga, (läs här eller här) så var vi riktigt bra och jag tror att de hade fått det riktigt tufft hur eller hur.

tre av fyra möten är nu avklarade mot alla lagen och vi ryckte verkligen upp oss det tredje varvet där vi tog 11 poäng mot bara fyra i första och andra. Serien har spruckit lite mer nu, tre lag har gått loss lite i toppen och det är inga överraskningar direkt även om
Vimmerby började serien ganska svagt så ska de ligga däruppe. Motala och Nässjö verkar göra upp om den sista platsen till playoff, medan Dalen lider ganska hårt av ett par spelartapp under januari, speciellt i form av Michael Rosell. Linköping som var seriens hetaste lag före jul har fått lite grus i maskineriet och förlorat lite poäng på slutet.

Det har också gjort att vi numera ligger på åttonde plats, det går åt rätt håll =)

Serieledarna Nittorp hemma på onsdag, blir givetvis tufft och de är nog ganska sugna på seger efter att vi vann där uppe senast, gäller att vi är riktigt, riktigt bra om det ska bli några poäng då.

Innan dess ska vi dock träna ikväll och imorgon och det känns skönt att alla förutom
Gabor är hela och friska just nu, det behöver vi.

----------------------------------------------------------------------------------

Hela och friska kan man inte kalla spelarna i Arsenal. Läs och imponeras av att de med seger med två mål mot Bolton hemma på onsdag går upp i serieledning (efter onsdag lika många matcher som United, men en mer än Chelsea)

Om vi börjar med helt ordinarie i startelvan (om jag får bestämma) så gjorde trots allt Clichy och Fabregas comeback igår, men trots det så saknas

Song - Afrikanska mästerskapen
Nasri - Lårskada, tre veckor
Bendtner - Ljumsken, 10 dagar
Van Persie - Foten, 3-4 månader

Riktigt bra spelare som är på gränsen till startelvan

Walcott -Revben, 10 dagar
Eboue - Afrikanska mästerskapen
Denilsson - Magskada, ett par dagar
Ramsey - Lårskada, tre veckor
Gibbs -Underkroppskada, två månader
Djourou -Knäskada, borta hela säsongen

Utöver det är också
Jack Wilshere skadad, ingår i A-truppen och hade förmodligen fått ganska mycket speltid nu när alla dessa spelare saknas, han är tillbaks om några dagar.

Som sagt imponerande att ligga där man ligger trots allt. Tittar man under säsongen så har
Arsenal haft betydligt mer skador än t ex Liverpool.

---------------------------------------------------------------------------------

Nu får ni önska mig lycka till med en grej, jag hoppas verkligen att det fixar sig. Vad det är kan ni mycket väl få läsa här inom några dagar.

/#8

2 kommentarer: