onsdag 20 januari 2010

ÅIF-Nittorp

Har faktiskt haft en halvlugn morgon där jag mest ägnat mig åt att lära mig lite olika termer inom Statistiken, roligare kan man ha, men det gynnar att man vet vad läraren pratar om under föreläsningarna.

Match hemma mot
Nittorp inleder den sista svängen i serien. Det är inte för inte som de leder serien, de har seriens absolut bästa offensiv, serien bästa spelare i Jimmy Lund. De spelar med mycket fart och är riktigt bra från röd och framåt, men de har också brister i defensiven som det gäller att utnyttja.

Vi kommer till spel med alla utespelare tillgängliga så konkurrensen om platserna är hög, det gillas. Vi får se vem som förutom
Alex kommer att finnas med som målvakt, det är ännu inte helt klart.

Vi är inne i ett stim och känner oss heta, studsar pucken vår väg ikväll så ska inte en seger vara omöjlig.

Alla till
ProfilGruppen Ishall ikväll.

Övriga matcher i serien idag är.

Finspång-Linköping, jumbofinal och båda lagen behöver vinna, kan sluta lite hur som helst. Vad Finspång säger inför matchen kan ni läsa här.

Motala-Vimmerby, trean mot fyran i en match där framförallt Motala behöver vinna för att hålla Nässjö bakom sig, Vimmerby är dock riktigt bra.

Boro-Nässjö, derby, men matchen är absolut viktigare för Nässjö i sin kamp för att nå en fjärdeplats och play off mot div1, Boro känns ganska cementerade på sin andraplats. Dock verkar de ha varvat upp lite nu.

Ulricehamn-Dalen spelas på fredag istället för ikväll, då spelas även den uppskjutna matchen mellan Boro och Finspång.

----------------------------------------------------------------------------------

Arsenal-Bolton ikväll, äntligen denna matchen har släpat sen i september vilket gjort att Arsenal hela tiden har haft en match mindre spelad, vilket har märkts i tabellen. Vid seger med minst två mål så är det serieledning för Gunners åtminstone fram till Uniteds match på lördag. Laget ikväll blir som följer,

Almunia
Sagna-Gallas-Vermaelen-Clichy (äntligen skadefri)
Denilsson-Fabregas-Diaby
Rosicky-Eduardo-Arshavin

En bra startelva, men bakom är det tunt och egentligen finns bara
Walcott och Vela som alternativ på bänken om det skulle grusa framåt.

Det är också väldigt viktigt att det blir seger för att skapa lite utrymme för poängtapp i de kommande matcherna eller vad sägs om de kommande fyra matcherna efter kvällens match, Aston Villa borta, Manchester United hemma, Chelsea borta och sen Liverpool hemma. Inte att leka med och kommer Arsenal ur de matcherna med sex poäng så är det riktigt bra gjort.

Nu lite mer statistik och sen bort till skolan efter lunch.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar