måndag 25 januari 2010

Tungt igår

Precis hemkommen efter sex timmar i skolan och det får räcka så för idag. Har ingen kraft, ork eller motivation till att göra någon mer nytta idag innan träningen ikväll.

Vad ska man säga om matchen igår? Oförmåga att ta sig in på mål och vinna kampen där framför, känns som ett bra sätt att sammanfatta det på. Vi är bättre i spelet och de har egentligen bara
Fredrik Eriksson som skapar oreda i vårt försvar, men tyvärr så bjuder vi på båda målen. Det är dåligt helt enkelt, och vi gör mer eller mindre målen åt Linköping.

En dag när vi själva inte har förmågan att göra mål så har man inte råd med det. Vi får många bra vändningar på dem, 2-1 möjligheterna kom i nästan varje byte i andra perioden, men vi driver inte nog, många av gångerna ska vi göra det för snyggt istället för ett avslut och två man på returen.

Jag kan inte säga att vi är dåliga, för det var vi inte. Vi försökte verkligen och en dag när skotten går i stolpen, mellanbenen på på målvakten, men utanför eller nästintill öppna mål som missas. De dagarna vinner man inte.

Tex är stabil i målet och gör ett par riktigt bra räddningar. Vårt 1-0 mål är riktigt snyggt genom
Martin efter bra förarbete av Håkan och Green.

Eriksson lurade upp mig på läktaren duktigt en gång, har kikat efter senapsfläckar på alla ställen som jag lutat ryggen mot idag, men tydligen har den torkat, för försvunnit kan den inte ha gjort. Förutom det säsongens bästa insats, till ingen nytta.

---------------------------------------------------------------------------------

Arsenal åkte ut ur FA-cupen igår mot Stoke borta. Bra eller dåligt går inte säga idag, nödvändigt om man ska kunna konkurrera om Ligatiteln eller i Champions League, men frågan är om det var den enda realistiska titel chansen som försvann igår? Jag hoppas inte det och tror nog inte heller det, men med Van Persie borta resten av säsongen...

Sen var det ett måste att spela B-laget igår (snarare C) då 10 av spelarna i A-truppen saknades av olika anledningar och med Villa matchen bara tre dagar bort, Wenger gjorde nog rätt.

Dock om han valde att vila 9 av de 11 tänkta startspelarna mot
Villa, varför spelade han då Fabregas? Han ville säkert gå vidare och hoppades att det skulle räcka med det laget, men den första jag hade vilat hade varit Fabregas.

Nu ska jag bittra vidare i två timmar och sen avfärd till träningen.

/#8

1 kommentar:

  1. tråkig förlust, kändes som att ni var på väg att äta upp försprånget till de lagen ovan!! kanske var ni inte tillräkligt desperata, för jag tycker nog att ni är ett bättre hockeylag än HFL.
    det är i dessa matcher man måste kliva fram.
    Nu hoppas vi på två nya poäng i morgon! kämpa på!!

    SvaraRadera