fredag 8 januari 2010

ÅIF-Boro

Tokladdad, det är rätt ord just nu, riktigt sugen på att spela och på att göra en bra match.

Ikväll smäller det,
Boro hemma. Senast vi stötte på varandra var Boro ett nr för stort och stängde ner oss på ett bra sätt. Däremot senast vi stötte på varandra i Åseda så borde vi fått med oss minst en poäng, nu blev det förlust med 1-2 på något vänster, idag ska det inte upprepas.

Boro är det tätaste laget vi har mött i serien den här säsongen, de bjuder inte på speciellt många chanser. Därför gäller det att dels inte bjuda dem på något då de oftast är ganska kliniska, samt att straffa dem när lägena bjuds. Vi måste också fortsätta som vi spelat den sista tiden, där vi driver på varandra och är riktigt jobbiga. Det är lite små förändringar i laget då David går in i spel och att jag gör comeback.

Alla till hallen ikväll.

Boro kommer till spel utan Erik Albinsson som fortfarande är borta efter båtbensbrottet, Martin Löfgren som är borta med en axelskada, samt Marcus Hjorthed som har lagt skridskorna på hyllan för att flytta till Södertälje. Mer om Boros tankar inför matchen kan ni läsa här.

Övriga matcher ikväll är som följer,

Finspång-Motala, där ska det bli intressant att se hur Finspång har återhämtat sig efter alla skador och sjukdomar som man drogs med före jul, en mycket öppen och jämn match. Att läget är allt annat än bra i Finspång kan ni läsa om här.

Linköping-Nässjö, Också denna match känns väldigt öppen, speciellt då man inte vet statusen på lagen efter uppehållet, men Linköping var seriens hetaste lag i slutet av november och under december.

Vimmerby-Dalen, i Dalen har ett par tongivande spelare lämnat laget och Vimmerby känns riktigt på gång samt att man är riktigt bra hemma, kan bara sluta på ett sätt? Vimmerby skriver lite mer om förutsättningarna här.

Nittorp-Ulricehamn, tung match mellan två bra lag där Ulricehamn har mindre poäng än jag tycker att de borde ha, men här lär de få svårt igen.

Nu ska jag köpa mig en soffa.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar