onsdag 13 januari 2010

ÅIF-Ulricehamn

Kaoset är inte mindre idag, få saker lämnar och väldigt mycket kommer till, märkligt att det blir mer kaosartat =)

Mycket bättre träning igår en i måndags, då var det mycket tunga ben. Så verkade det inte alls igår. Alla var på plats utom
Erik A, så det är en härlig konkurrens just nu och ett jäkla krig om ett par platser i laget.

Pingisturneringen är nu lottad, men det märktes väldigt tidigt att det är någon som varit inne och manipulerat den. T ex kan
jag och Anton mötas redan i omgång tre trots att vi var i final senast det begav sig, seedning någon? Borde det inte ligga i allas intresse att de två bästa inte kan mötas innan finalen? Sen det där med de två bästa ska man kanske inte tro på riktigt då en av oss inte hade jättesvår lottning senast, eller egentligen var det nog mer som så att typ de sex bästa var på ena halvan och jag råkade komma på den andra =)

Hur eller hur så inleder jag mot
Martin Nilsson och sen väntar förmodligen Ferna.

------------------------------------------------------------------------------

Ulricehamn väntar ikväll, ett lag som slåss för att slippa kval, märkligt nog. Vi har haft ganska stora problem med dem, vi började väldigt bra mot dem hemma, men sen gjorde de fyra PP-mål i slutet av första perioden och sen var det godnatt. I senaste mötet hade vi så många spelare borta att det är lättare att räkna upp vilka som var med, så det gav inget riktigt svar.

De är ett ganska tungt lag vilket gör att de gillar att få puckarna djupt och smäller mer en gärna på väldigt mycket.

Vi har gjort lite småförändringar både i laget och hur vi spelar till ikväll och vi hoppas och tror givetvis att det kommer att ge utdelning. Vi kommer till spel med 19 utespelare och två målvakter.

Övriga matcher kan ni se här.

Nu ska jag tvätta lite.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar