lördag 6 november 2010

Träningen igår

Det blev ett visst manfall även om man varit med om värre, bortsett från de fyra skadade spelarna så saknades Emil, Ekman och Berggren med sjukdomar. Förmodligen så kommer både Emil och Berggren att kunna spela på söndag, givetvis väldigt viktigt då de tillhör de absolut bästa och viktigaste spelarna.

---

Annars var det väldigt mycket fokus på de två sakerna som hackar just nu, PP och anfallsspelet. Åtminstone på den sidan som jag spelade box play såg det riktigt bra ut, gäller bara att det fortsätter på match.

---

Boro vann över Värnamo med 5-4 efter straffar igår. Lite överraskande med tanke på lagens form inför matchen. Samtidigt så visar det dock på hur pass jämn serien trots allt fortsätter att vara. Givetvis extremt viktigt för Boro att "Tulle" var tillbaka på isen igår. För Boro var segern väldigt viktig, man förhindrade till viss del att en spricka uppstod uppåt, samt att man fick lite luft ner till strecket, få se om Vi, Nässjö eller Osby klarar att svara imorgon.

---

Genomgången av den andra serien kommer ut lite efter lunch idag.

---

Nu ska jag kika på en film.

/#8

3 kommentarer:

  1. 4 skadade spelare?? vem är de mer som är skadad än razze. jesper och oskar? någon ny skada?

    SvaraRadera
  2. Tim, skrev om hans hjärnskakning igår. Dock verkar det inte vara jätteallvarligt, han spelar inte imorgon, men lär kunna köra mot Osby på onsdag.

    SvaraRadera
  3. okej skönt att de inte blivit någon mer längre skada i alla fall.

    SvaraRadera