tisdag 16 november 2010

Det är jobbigt att förlora!

Inte den tidigaste morgonen i mitt liv idag, livet går ännu lite på halvfart, men räknar med fullt ös från och med nästa vecka, då jag kommer påbörja tentaplugget i Arbetsmiljö och arbetsrätt, skoj skoj.

---

Det är jobbigt att förlora, det blev inte mindre jobbigt av att vi inte har någon match på onsdag, för igår var det en gristräning. Det var ingen klassisk-gristräning, utan väldigt mycket kamp, många långa åkningar och framförallt vi backar fick under många övningar gå på rött, medan forwards kunde ta det lite halvglassigt under de flesta övningarna. Ederfors var sjuk igår och Lill-Sebbe har fått ett horn på sin ena fotknöl, ingen rolig grej (vet av egen erfarenhet) och jag rekommenderar skarpt att du vilar en dag extra istället för som en annan som körde för tidigt vilket ledde till penicillinkurer ggr två.

---

Både Rasse och Jesper var på isen igår, visst comebacken är långt borta, men trots allt viktigt att de håller igång isvanan. Jesper som redan efter två isträningar som enarmad, skjuter bättre med en hand, än vad en spelare som tränade på det hela förra säsongen någonsin lyckades med. =)

---

Glöm inte att det är tidig träning ikväll boys, 17.30 kör vi.

---

P3 har även långt gångna planer på att byta ut personerna bakom tankesmedjan och ersätta dem med oss i Växjöbilen. De kloka tankarna haglar och man lär sig något nytt varje gång. Igår t ex så konstaterade Tim att det allt som oftast är skönare att ligga ner än att sitta upp.

---

Fyra frågor just nu, hur blir det med Hedström i Vimmerby? Vem/vilka kommer att förstärka försvaren i KRIF, Vimmerby och Tyringe? Fyra frågor som borde få sina svar inom den närmsta tiden. Inte alls otroligt att det lag som lyckas bäst med sin(a) nya back(ar) också är laget som sitter i förarsätet mot div1.

---

16 Arsenal spelare som ska spela landskamp imorgon, hur många kommer tillbaka skadade? Minst tre skulle jag tippa på, samt att Van Persie bryter ett ben i foten och blir borta till februari. Lite så det alltid ser ut.

---

Riktigt kul att Fredde blir kvar i Lakers, extra roligt att han har blivit fastanställd och därmed kommer att få jobba med hockey på heltid, under långtid framöver. Stort grattis Fredde!

---

Nu ska jag göra lite nytta.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar