fredag 12 november 2010

Fullspäckat!

Kan man lugnt säga om min helg. Fullt upp hela dagen idag, med lite matte, mycket stan, snart träning och efter det Cornelis på bio.

---

Träning ikväll som sagt och vi har efter några tunga veckor äntligen nästintill full trupp igen (om man räknar bort de långtidsskadade). Det är viktigt för kvalitén och farten på träningarna, vilket också givetvis genererar bättre resultat på matcherna. Det är liksom ingen tillfällighet att det först i onsdags var realistiskt att vi skulle göra en bra match igen.

---

Blir lite väl mycket som sagt i bloggen dessa dagar känner jag.

---

Ganska förvånad över att förre Åseda målvakten Dennis Hedström just nu är på try out i Vimmerby. Han kommer att köra där veckan ut och efter det ska det bli intressant att se om han kommer att stanna kvar eller ej. Man ska inte alltid lita på Elite Prospects siffror.

---

Imorgon vankas det dop och sen en lite tillställning på kvällen, tur att jag tycker att Fanta är guds gåva till mänskligheten.

---

Imorgon är det även Alvesta-Värnamo. Det är gratis inträde och bortalaget har revansch att utkräva efter 4-3 förlusten i premiären. Alvesta som fortsatt spelar bättre än poängen visar, kan säkerligen bjuda upp bra igen, men Värnamo är trots allt klara favoriter.

---

Nu ska jag slå in paket och sen blir det träning.

/#8

10 kommentarer:

  1. Varför är du "förvånad" över att Dennis är i Vimmerby? Över att han vill dit eller över att de är intresserade av honom?

    SvaraRadera
  2. Vimmerby får bilda sig en egen uppfattning, inte min sak..

    SvaraRadera
  3. Fast det var ju DU som skrev att DU var förvånad över att Dennis är i Vimmerby på try out. Min fråga var varför DU var förvånad över det, inte vilken uppfattning Vimmerby kommer att bilda sig om honom som målvakt.

    SvaraRadera
  4. Ja har du skrivit att du är förvånad så tycker jag nog att du även ska skriva varför du är förvånad...

    SvaraRadera
  5. Dennis är tilltänkt som backup bakom Jönsson..

    SvaraRadera
  6. Fattar fortfarande inte varför du inte bara kan ge ett enektl svar på vad du menade med din kommentar om Hedström.

    Apropå senaste inlägget: Skulle inte tror att Vimmerby värvar en Hedström som backup till en andremålvakt.

    SvaraRadera
  7. vimmerby har 2st 1a målisar nu menar du eller??

    SvaraRadera
  8. Vakna planta! Nä, att Vimmerby har två stycken andramålvakter och behöver värva en uttalad förstemålvakt (typ islänningen, om han nu är det). I dag har inte Vimmerby någon förstemålvakt.

    SvaraRadera
  9. Vet inte vad du vill att jag ska skriva? Att Dennis inte är bra nog för ett topplag i tvåan? Inte som han var i Åseda, då var han mer eller mindre konstant tredjemålvakt i div3. Om han är en bättre målvakt idag? Säkerligen det är många år sedan.

    Tycker helt enkelt att Vimmerby själva ska få upptäcka hans kvalitéer som målvakt och människa. För detta vet jag ingenting om idag.

    SvaraRadera
  10. Jönsson är bra nog att leda VH upp mot Div1 !
    Thuresson står utvecklas fortf...

    SvaraRadera