tisdag 2 november 2010

Sjuk? Jag?

Det här med att vara sjuk är förbannat tråkigt så jag bestämde mig för att när jag vaknar på tisdagen så ska jag slå lite volter, springa ett par gånger i trapporna och helt enkelt sluta vara sjuk. Nu var det kanske inte direkt som så att jag voltade ur sängen, men det där riktigt tunga från i söndags (varför spelade jag då?) och igår var borta, därmed bestämde jag mig för att träna ikväll.

---

Vilket det fanns ett behov av eftersom laget just nu är ganska utsatt då det saknas ett flertalet spelare som dessutom kommer att vara borta under en längre tid. Sen finns det liksom inte på kartan att jag skulle missa en match mot Boro. Bortsett från de som saknas med skador så kommer inte heller Ekman till spel imorgon, då han är riktigt krasslig. Däremot är Gunnar igång och kommer att spela imorgon, vilket också Porsefjord och Grenholm kommer att göra om de inte råkar ut för något i sin match mot Mariestad ikväll.

---

Mer om vår match och övriga matcher kommer imorgon. 

---

Kan även meddela att Anton Olofsson är tillbaka i truppen.

---

Om matchen i söndags finns egentligen inte så mycket att orda om, med tanke på vilket lag vi åkte ner till Limhamn med så gör vi en bra match, vi har något riktigt vasst läge som sånär ger en kvitteringen i slutperioden, men det går inte komma ifrån att Limhamn var det klart bättre laget. Bäst med resan var annars att man fick ett snack med Pelle, alltid lika trevligt.

---

En titt på den andra serien, ska väl inte vara en omöjlighet, lär inte hända nu i veckan då jag har en mycket tung tenta på fredag, men efter det finns det alla möjligheter i världen.

---

Att backen Johan Hedman anslutit till Tyringe från Mörrum vet ni säkert vid det här laget.

---

Nu ska jag diska lite.

/#8

1 kommentar:

  1. I morgon kommer ni ju ta era första poäng mot boro då. Bara kriga på de fixar ni. Kul att anton Olofsson kom tillbax igen. Lycka till i morgon.

    SvaraRadera