fredag 5 november 2010

Fri med ett inre lugn!

Efter den sedvanliga natten, med tung ångest, en omöjlighet och sova och en fullständig hjärntömning, så är man nu fri. Eller fri och fri, den tunga nackdelen med fredagstentor är att de är just på fredagar vilket gör att man är lite närmare måndag och den nya mattekursen, ingen extra ledighet med andra ord.

--- 

Hur tentan gick? Bra fråga, spikade några frågor, missade två och hade någon som borde innebära ett par poäng. Fast egentligen så vet man ju aldrig på riktigt.

---

Fredag och snart väntar träning. Vi har haft en hel del problem med skador och sjukdomar den sista tiden, vilket aldrig är bra då det urholkar träningsgruppen och därmed kvalitén på träningen. Vet inte riktigt statusen på vissa spelare t ex Emil W som med facit hand förmodligen aldrig borde ha spelat mot Boro, skulle faktiskt förvåna om han kunde vara med idag. Tim vet jag kommer att missa ikväll, detta efter att han drabbats av en lättare hjärnskakning efter en ganska rejäl tackling mot Boro. Ekman är fortsatt sjuk, men på bättringsvägen, han kör igen från och med måndag.

---

Skrev om Palmroos skada redan igår, men det tåls att upprepa. Vet inte om intressant är rätt ord, men det kommer att bli en utmaning för Osby att klara sig utan honom? Hur beroende är laget utav honom? Frågor som lär få svar ganska snabbt.

---

En match i serien ikväll, då Värnamo åker till Landsbro för match mot Boro. Tittar man på formen för de båda lagen så är Värnamo tunga favoriter ikväll. Båda lagen dras med ett par tunga avbräck inför matchen och vad det verkar som så kommer t ex ingen av lagkaptenerna till spel.

---

Sträcker mig så långt så att jag hävdar att vi och Nässjö är inblandade i omgångens viktigaste match på söndag.

---

Nu ska farbrorn titta på doppresent.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar