onsdag 9 juni 2010

Tungt

Kom hem för någon timme sedan efter en riktigt tung träning. Vi började med lite uppvärmning och sen innebandy på det. Lugnt så långt, dags för Core Hälsans Hus och också dags för ett bryskt uppvaknande, måste träna mer axlar. Benen, ryggen och magen klarade det fint, men axlarna tog tvärslut.

---

Vi hade också ett litet strategimöte inom gruppen där Ferna pratade lite om vikten av att vi verkligen måste vara riktigt bra tränade, då vi inte kommer ställa den flashigaste truppen på banan i vinter och också det faktumet att serien kommer vara riktigt mycket tuffare än föregående år.

---

17 stycken på innebandyn, plus fem på gymmet (de körde coren), tre anslöt till coren samt ett par sjukdomar och någon som är utrikes=bra uppslutning.

---

Då jag flyttar till
Åseda över sommaren från och med söndag så kommer det bli mer Åseda fokus under sommaren.

---

Backen
Ludvig Persson återvänder till sin moderklubb Limhamn efter att ha varit i framförallt Pantern under ganska många år. Då han spelade väldigt lite förra säsongen kan man misstänka att han då var långtidsskadad, men har innan det någon säsong med bra poäng i Div1.

---

Boro har förlängt kontrakten med duktige backen Henrik Gustavsson och mer begränsade forwarden Martin Löfgren. Henke är en riktigt bra back och skulle om han spelat i många andra lag fått ett större utrymme, förra säsongen hamnade han lite i skymundan (var även skadad ganska länge) bakom Tulle, Autio, Kolpakov och innan det Albinsson.

---

Tomas Gustavsson som bloggar för tidningen NorraSkåne ger sin syn på vissa av lagen i div2 södra B.

---

En ny back är mer eller mindre klar för
Lakers enligt Enestubbe, intressant och faktiskt inte helt oväntat. Mer information i SMP imorgon, kan det vara Björklöven backen Nils Andersson?

---

Nu ska jag kika till sängen.

/#8

3 kommentarer:

  1. Martin begränsad? Har du ens sett honom spela och om han är begränsad vad är du då?

    Boro kommer käka upp er i alla matcher i år igen och ni kommer med stor sannolikhet komma tvärsist i serien

    SvaraRadera
  2. Har jag någonsin påstått att jag inte skulle vara begränsad?

    SvaraRadera
  3. Du e så duktig som erkänner det, heja heja.

    åseda blir sist i år åseda blir sist i år

    SvaraRadera