lördag 12 juni 2010

Hemma igen

Tillbaks i Växjö efter ett dygn i Åseda, innehållande fint käk, hela familjen samlade och en far som blivit utsedd till hedersknyffel i Åseda, stort.

---

Anledningen till mitt besök i
Åseda var att jag läst vad ett par hjärnfysiker skrivit i gästboken. Var tvungen att åka dit och tala med sportgruppen i föreningen då någon var tvungen att göra dem medvetna om att det fattas spelare i truppen. De var lite frågande då det enligt dem är ganska uppenbart att det fortfarande ska in sex-sju spelare i truppen, men då några kloka människor skrivit att det är konstigt att ingen är medveten om faktumet så kändes det viktigt att få ett fysisktsamtal med dem. -Ofan ska det inte bara vara 16 utespelare i truppen? Det är det vi jobbat efter hela tiden, berättade en person som jag pratade med. En annan fyllde i att det finns ett U16 lag att ta spelare ifrån så vi ska inte ta in fler.

Men, men någon måste ju göra dem uppmärksamma på att det fattas PP backar att OM inte
Martin och Andras ska spela att ersättare måste in.

---

Ja för de är förmodligen inte medvetna om att det finns hål? Det är förmodligen inte heller som så att de bearbetar olika spelare, att arbeten försöker skakas fram osv? Fattar inte hur ni är funtade som skriver som ni gör, fattar inte heller hur ni alltid tror att ingen har tänkt i banorna som ni tänker och uttrycker er kring. Jag lovar att långt innan någon ens berättade för er (kan inte tänka mig att ni kommit på det själva) att detta och detta är fel så tänkte någon i de banorna.

---

Om jag fick bestämma så skulle gästboken stängas igen på stört. Kommer inget bra ur den då det aldrig är något positivt som skrivs och då det som skrivs alltid framförs på ett otroligt okunnigt och klumpigt sätt.

---

Kan meddela att vi kommer inleda serien emot
Helsingborg på bortaplan. Mer information om serien kommer dyka upp på hemsidan inom kort. Kan också säga att första varvet kommer bli riktigt tufft då vi mer eller mindre möter allt tippade topplag hemma.

---

Jonstorp har förlängt kontraktet med målvakten Anton Svensson. Svensson stod nästan hälften av matcherna förra säsongen, men får nog i år räkna med att ta ett steg tillbaks då Jesper Ekeberg lär vara värvad som etta.

---

Kallinge laddar för en ny stjärnvärvning och har börjat sälja t-shirts som oavkortat ska gå till en ny stjärnspelare.

---

Vimmerby har väckt liv i sin blogg igen, något som givetvis uppskattas.

---

Nu blir det fotbolls-VM resten av dagen.

/#8

7 kommentarer:

  1. Snacka om att ni kommer åka ur om ni bara ska ha 16 utespelare i truppen och sen plocka ifrån u16

    SvaraRadera
  2. Haha anonym du kan inte finnas på riktigt om du inte fattade ironin.

    SvaraRadera
  3. men gör något då, värva lite klass, titta på de andra lagen de hämtar spelare ifrån div1 som håller bra klass. ni baa tittar på klart man bli orolig klart man bryr sej och vill få styrelsen att värva lite spelare

    SvaraRadera
  4. ja hur svårt kan det vara att betala pengar till ett par spelare? de som inte platsar för att man tar in lite extra spelare utifrån, får gärna sluta, vad ska vi med dem till? det är för helvete div2 ingen social verksamhet

    SvaraRadera
  5. Ni gör bort er något sanslöst. Jag gillar att Åseda kör sin linje. Jag gillar att merparten kommer ifrån Åseda. Att inge löner betalas ut, utan att man bara kör. Att äventyra föreningen på sikt skulle vara det absolut sämsta som kan hända.

    Titta på ett lag som Hässleholm som satsade, gick till play off till div1 för två år sedan och idag finns inte laget kvar. Vill ni ha det så i Åseda också? Tycker ni att det är värt det? Jag gör verkligen inte det.

    SvaraRadera
  6. Självklart ska inte föreningen äventyras, men två bra div1 backar borde man kunna hosta fram.

    SvaraRadera
  7. Det är just det som äventyrar föreningen.

    SvaraRadera