tisdag 15 juni 2010

Nyvaken

Vaknade precis för tredje gången den här "morgonen" och kände att det var lika bra att ge upp alla försök till sömn.

---

Var ett riktigt bra pass igår där vi grisade på riktigt bra. Började med lite snabba fötter i en stege och körde där lite olika övningar. Efter det blev det intervaller, fem*10/30, fyra*20/45, tre*30/60, fyra*20/45 och fem*10/30, detta kördes sammanhängande för att sen vila i två minuter och sen köra allt ytterligare en gång, kan säga att det kändes riktigt tungt. Sen avslutade vi med en liten cirkelträningen som vi körde två varv på, jobbigt jobbigt.

---

Tre gaseller på träningen igår
Martin , Peter och Markus. Vet inte exakt hur många vi var som körde, men runt 20 någonstans. Lill-Sebbe hade permission efter att ha blivit inringd till fotbollsmatch utan några träningar till a-laget i Åseda och Rasse var sjuk annars var mer eller mindre alla som ska vara där på plats.

---

Backen
Ian Drummond som föregående säsong tillhörde Osby är väldigt nära Värnamo och kan mycket väl bli deras sista(?) pusselbit i lagbygget. Allt enligt Osbys hemsida undrar hur nöjda Värnamo är med det?

---

852 000 kronor backade
Troja ekonomiskt förra säsongen inte undra på att man har allsvenskans billigast trupp (reservation för Sundsvall) i vinter.

---

Är fortfarande riktigt nöjd med värvningen av
Nils Andersson, men vilka förväntningar kan man ha på honom? Fredrik (lever för Lakers) messade igår och skrev att vi nu värvat en back som kommer göra 40 poäng i vinter, kan så vara, men de förväntningarna har jag inte på honom, dock vore det riktigt häftigt om han kunde slå sig in i J-VM-laget, vilket varken är säkert eller enkelt.

---

Ska bli riktigt kul att se
Byron Ritchie i Modo han var riktigt bra i Rögle under lockout säsongen.

---

Van Persie var en besvikelse igår, precis som hela Holland, dock vore det lite häftigt om de gjorde tvärt om i ett mästerskap, bäst i slutet istället för början.

---

För övrigt är hela
VM en stor besvikelse så här långt.

---

Gårdagen pajas,
Kameruns tränare som bänkade Song (Alexandre) en av sina absolut bästa spelare för att han kritiserat att Samuel Etoo blir särbehandlad. Var länge sedan som jag ville att ett lag skulle förlora så mycket som Kamerun igår, de var dessutom riktigt bleka mot Japan.

---

Nu ska jag släpa mig ut till soffan och kika på lite
VM.

/#8

4 kommentarer:

  1. Varför skulle Värnamo bli irriterade på Osby. De är ju dem som snor vår spelare..

    SvaraRadera
  2. Ni behöver inte vara bittra för att ni i Osby pratar om spelare officiellt och sen väljer de att skriva på för andra klubbar så som tex Jacob Karlsson till Jonstorp =)

    SvaraRadera
  3. Vad är det för bra saker på gång?

    SvaraRadera
  4. Man pratar inte om specifika saker eller spelare innan det är klart, vet inte hur många övergångar som aldrig blivit av bara för att man inte kan hålla tyst om saker och ting.

    Du kommer märka här i bloggen, på Twitter eller på hemsidan när någonting händer =)

    SvaraRadera