tisdag 22 juni 2010

Lugn dag

Var ganska lugnt på arbetet idag, vilket kan vara skönt ibland och är det någon vecka man kan ta att det är lite mindre att göra så är det under eftermiddagars veckorna. Då är man inte så trött på jobbet som under de andra veckorna.

---

Åker till
Alvesta om sju timmar känns faktiskt lite halv jobbigt.

---

Jonstorp har plockat till sig forwarden Mathias Maurizon ifrån Rögles J-20SuperElit. Mathias var på lån under 15 matcher hos Jonstorp förra säsongen och snittade då en poäng/match. Jonstorp har trots det ganska många platser kvar att fylla och har därmed lite att jobba med under sommaren.

---

Kallinge har nu sålt 121 tröjor och antalet tickar fortsatt på.

---

Helsingborg har gjort klart med sina träningsmatcher och deras tränare ger också sin syn på valet av motstånd och att de valt att spela mycket matcher de första veckorna för att få en bättre uppfattning om truppen, för att sen spela färre matcher de sista veckorna innan serien startar.

---

Konstaterar att
Pelle Karlsson har blivit ett år äldre sen han lämnade Boro för Limhamn.

---

Ett ganska stor bytesaffär idag i
NHL mellan Boston och Florida, som bl a tog Nathan Horton (Potential deluxe) till Boston. Det påverkade också draften då Florida fick ett av Bostons två draftval i första rundan, (NR 15) Boston sitter dock också på NR två i första rundan, efter Phil Kessel traden med Toronto förra året.

---

Nu ska jag sova.

/#8

2 kommentarer:

  1. Jahaja, "nu måste jag sova". Menade du inte "nu måste jag stilla mitt datorberoende och blogga istället för att prata med dig"?
    ;)

    SvaraRadera
  2. Jonas Elofsson från Rögle är klar för Tyringe!

    SvaraRadera