måndag 7 juni 2010

Möte

Hemma igen efter en riktigt bra helg i Göteborg, innehållande Liseberg, mycket bra sällskap och en ruskigt bra konsert med Green Day. Visst fanns det sina skönhetsfläckar under de tre timmarna de stod på scenen, men det var riktigt bra underhållning och de gav verkligen allt.

Bara introt på
Are We The Waiting var värt de 590 kronorna som biljetten kostade.

---

Har lite småfix i skolan under veckan annars är det nu sommarlov, i väntan på måndag då det blir
Åseda och PG.

---

Möte med/för alla spelare som ingår i Junior och A-lag till hösten, kommer att hållas på onsdag i samband med träningen då. Förmodligen blir det som så att vi kör en timme i
Sporthallen (start 17.00), har ett snabbt möte (i sporthallen) och sen drar vi vidare mot Hälsans Hus. Se till att alla får veta detta, information finns även på hemsidan.

---

Som vissa av er säkert redan har sett så skrev
Robert Burakovsky på för ett år till med Krif. Vilket knappast gjorde att favoritskapet i serien minskade. Nu såg jag honom aldrig spela förra året, men efter vad jag har läst och hört så ska han ha varit riktigt jäkla bra i många matcher.

---

Tex Willisamsson som avslutade förra säsongen hos oss är klar för Limhamn. Inget snack om att Tex är en bra målvakt och kommer säkerligen göra sig riktigt bra.

---

Jonstorp har hämtat tillbaks Stevie Ericsson, forwarden som återvänder till klubben efter ett år i Helsingborg.

---

Vimmerby fortsätter att tömma Västervik på spelare och plockar in forwarden Joacim Hedblad, som förra året snittade en poäng/match i Västervik i div1. Att han tidigare gjort det i Lindlöven är givetvis starkt, men att lyckas med det i E-serien är riktigt bra, ett riktigt klassförvärv, åtminstone på pappret.

Kommer
Västervik ens ha ett lag nästa säsong? Att de dessutom har blivit överflyttade till Sveriges bästa div1 serie-F gör att det känns ännu tuffare.

Om inte vad händer då? Får
KRIF en förfrågan om att ta deras plats? Det är trots allt bara dryga två månader kvar till ispremiär.

---

Nestor Lögdal som anslöt till Boro i slutet av januari, har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben och är tänkt som ny förstemålvakt efter det att Christian Skoog lämnat för spel i Nässjö. Boro står dock ännu utan tränare, och det ska bli mycket intressant att se vem som kommer dyka upp där i båset. Finns helt klart kompetens internt inom föreningen, men jag misstänker att man ser det som nödlösningar och att man letar externt.

---

Det är fortsatt lite livet i vissa klubbar om att serierna blivit omlagda. Visst jag kan förstå vissa lag som t ex
Motala och Linköping, de ligger riktigt risigt till geografiskt. Samtidigt så tror jag att väldigt få var intresserade av att åka omkring i serier med åtta lag, snacka om tråkigt att möta samma lag lite för ofta. Nu fick klubbarna rösta, två serier med 12 lag vann omröstningen. Någonstans måste man då försöka gilla läget. För vår del är detta egentligen nästan bara positivt. Många av de långa resorna går på ett ut och det blir också fler korta resor, som t ex Alvesta och Värnamo. För mig som bor i Växjö så blir det färre timmar i buss kommande säsong, kontra föregående.

---

Ännu inget nytt i
Arsenal om Campbell, Gallas eller Fabregas. Tror dock på att två av tre blir kvar och att Gallas lämnar, det känns verkligen så. Hade varit riktigt skönt om det kunde bli lite klarhet innan VM, många spelare bli dyrare efter mästerskapet och det finns alltid spelare som de allra största lagen inte har en aning om existerar, men som redan finns på Wengers radar, ett bra VM och otäcka lag som Tottenham och City kan få för sig att börja buda på spelaren ifråga.

---

Nu ska jag ta mig bort till skolan.

/#8

14 kommentarer:

  1. Varför blev inte Tex kvar i Åseda? Tänker lite på eftersom att han ska spela hos oss i Limhamn, ville han spela i ett topplag?

    Sluta skriva skit om Tottenham de kommer käka upp Wengers barn nästa år.

    Kan även tala om hur serien kommer sluta,

    KRIF
    Vimmerby
    Tyringe
    Limhamn
    Helsingborg
    Boro
    Jonstorp
    Värnamo
    Alvesta
    Nässjö
    Osby
    Åseda

    SvaraRadera
  2. Du har inte en jävla aning vad du tippar, nolla. Nässjö kommer att komma topp sex.

    Viktor tror du att Nestor är lika bra som Skoog? Jag är väldigt skeptisk.

    SvaraRadera
  3. Du kan lika gärna sluta blogga om det ska vara så tråkigt att läsa som sådana här inlägg

    SvaraRadera
  4. Dels så hade Tex erbjudande ifrån ett par andra lag, kunde inte bestämma sig och sen är målvaktssidan något man inte kan chansa med. Nu dök möjligheten upp med Joakim och jag tycker det var helt klockers att det löste sig med honom.

    Jag vet faktiskt inte hur bra Nestor är. Skoog var seriens bästa målvakt förra året, så det är inte lätt att vara lika bra som honom, men det är möjligt att Nestor sitter inne med den kapaciteten.

    Man kan alltid sluta läsa. Vad är det tråkiga med inlägget?

    SvaraRadera
  5. Nestor kommer att spika igen när det behövs som mest!

    SvaraRadera
  6. När de möter Vimmerby och Kallinge, med andra ord! Det är alltså då man ska gå och titta?

    SvaraRadera
  7. Jag läser alla blogginägg på denna sidan, Vet man hur en blogg ska skrivas så skriver man inte att den är dålig. Viktor är väldigt duktig på att skriva och formulera sina inlägg. Vill man veta hur de ligger till i div 2 så är detta en blogg man får veta de mesta i. Alltid en röd tråd i sina inlägg.
    Sen är de ju som sagt va helt frivilligt att besöka sidor på internet de går ju hoppa över att besöka vissa.

    SvaraRadera
  8. Är en Tyringe-supporter och jag tycker din blogg är riktigt bra!

    SvaraRadera
  9. Tack för berömmet! Det uppskattas, samtidigt som det oftast blir lite komiskt då de personer som oftast kritiserar bloggen, inte har någon motiveringen eller förslag på vad som kan göras bättre.

    Jag är alltid öppen för att lyssna på förslag.

    SvaraRadera
  10. För mycket åsikter därför var inlägget tråkigt, lämna fakta och låt oss med kunskap om lagen tycka...sen är frågan när du själv ska sluta spela?

    SvaraRadera
  11. Anonym om du bara vill ha fakta så kan du ju besöka EP själv några gånger om dagen, där står det flesta övergångar svart på vitt och efter det kan du ju dra dina egna slutsatser därifrån.

    Varför ens besöka en blogg om du inte vill ha åsikter? Det är väl det som utgör intresset i en blogg eller har jag fel?
    En blogg är väl personlig och personen i fråga skriver sina egna åsikter eller tankar för andra att läsa, om han har rätt eller fel har ju inte med saken att göra.

    Om du nu har problem med att att läsa andras åsikter etc. föreslår jag lite terapi eller att du helt enkelt slutar att läsa bloggar, söker du bara fakta så finns det andra sidor som erbjuder detta.

    Sedan är det ju ytterst "moget" att använda Anonym som signatur men jag förstår att det måste vara enklare att gömma sig bakom skärmen då det är mycket bekvämare.

    SvaraRadera
  12. Håller med dig i allt Höglund, men sen har jag också lärt mig att man inte ska ha för höga krav på alla.

    Ser det bra ut i Kalmar till hösten? Eller är det fel Höglund?

    SvaraRadera
  13. Ja efter en lite turbulens med att hitta en ny styrelse etc. så börjar en del bitar ordna upp sig, dock står vi för tillfället utan tränare även om det finns intressenter.

    När en tränare inte är klar så är det ju alltid problem med spelare, men det ser ut som att vi har en trupp kring 15 man just nu i alla fall. Vilket är varken mycket eller lite då många lag ligger kring samma antal kan jag tänka mig.

    Dock så skulle vi nog gärna vilja ha in 3-4 spelare med lite rutin från div2. spel för att krydda upp truppen ytterliggare inför kommande säsong.

    Försäsongen rullar på och vi har väl blivit "kända" för att träna mycket vilket stämmer då vi har 4 lagpass i veckan plus 2-3 individuella pass på gymmet. Kan tänka mig att vi tränar ungefär samma dos som ni gör och vi klagar inte ;P

    Och ja det är den Höglund :)

    SvaraRadera
  14. Mm väldigt viktigt att få klart med en tränare tidigt. Vi fick klart med tränare sent ett år och det är också det överlägset sämsta året som jag varit med om i A-laget.

    En annan svår sak är också att ladda om när man varit så överlägsna i serien som ni var förra året(något vi har ganska stor erfarenhet av) utan att lyckas gå upp. Som tur är blir det en hel del nya lag i serien för er.

    Då tränar ni nästan lite mer än oss, vi kör 3+3, Tre gemensamma pass och sen tre pass på gymmet. Sen finns det givetvis de som kör mer.

    Lycka till i vinter.

    SvaraRadera