onsdag 16 juni 2010

Emil är klar!

Emil Wahlberg är klar för ytterligare en säsong i Åsedatröjan. Om det var någon som jag var orolig skulle försvinna inför säsongen så var det Emil, att han blir kvar ytterligare ett år ser jag som en ren bonus och som väldigt viktigt för att vi ska kunna hävda oss i serien.

Han var bra under hela säsongen, men under de sista matcherna i serien och hela kvalet så var han fullständigt dominant och detta efter att han gått ner som back istället för att vara center. Det är också som back han kommer spela i vinter.

---

Är riktigt slut i kroppen efter träningen, först så fick vi för ovanlighetens skull ta i för att vinna i innebandyn och sen efter det väntade
Coren. Den var snäppet tuffare denna veckan och magen lär inte må bra imorgon någonstans. En skön/jobbig känsla med att jobba natt är hur man känner hur träningsvärken kommer smygande under tiden man jobbar.

---

Andreas Zukiewich och Emil Franzen lämnar Vimmerby och går till Virserum, två riktigt bra värvningar för vilket div3 lag som helst.

---

51 tröjor sålda så här långt för
KRIF, vilket ger 15000 kronor.

---

Nu ska jag äta och efter det jobba.

/#8


7 kommentarer:

  1. Härligt Emil =)

    SvaraRadera
  2. Gutt gutt och viktigt

    SvaraRadera
  3. Vem är Emil?

    Vimmerby kommer leka med er

    SvaraRadera
  4. Det är möjligt, men kom ner på jorden lite, inte helt dumt att landa. Ta ett djupt andetag och fundera på om det du skriver tillför något alls?

    Kommer man fram till nej här så kanske man ska ställa sig frågan om det inte vore bättre att helt enkelt strunta i att skriva alternativt tänka igenom hur man skriver.

    SvaraRadera
  5. Snart 80 tröjor nu...

    SvaraRadera
  6. Såg det precis. Det händer ganska mycket när två företag går in och nästan köper 20 tröjor ihop.

    Ska bli väldigt intressant att se vilken spelare man kommer landa för pengarna.

    SvaraRadera
  7. Imponerande hur företagen slutar upp i Kallinge och Ronneby.

    Hörde att Vimmerby gick back 300 000 förra säsongen. Något som någon hört något om. Om det är sant så är det ganska märkligt att man nu satsar som man gör

    SvaraRadera