tisdag 29 juni 2010

Seriemöte i Vrigstad

Lite ändringar är nu gjorda i det tilltänkta matchprogrammet. De två sista omgångarna har blivit flyttade och ligger nu som omgång ett och två. Det innebär att vi kommer att inleda hemma mot Jonstorp söndagen den 3/10 klockan 16.00 i ProfilGruppen-Ishall. Därefter Osby borta på onsdagen och sen den tilltänkta första omgången, Helsingborg borta i omgång tre.

---

Alla hemmamatcher på söndagar kommer att spelas klockan 16.00 och merparten av bortamatcherna också klockan 16, vissa bortamatcher kommer spelas 17.00 på söndagar.

---

Det blir inga fredagsmatcher i år då
Boro istället kommer att möta Värnamo på fredagar.

---

Play Off till div1 är också ändrat och kommer att gälla lag 1-8 i serien, 9-10 har spelat klart och lag 11-12 får kvala sig kvar. Så åttan i vår serie kommer möta ettan i den andra serien osv. Detta gjordes efter kritik från många lag som ansåg att det skulle bli för lite att spela om efter jul, Play Off spelet inleds den 17/2. Förslaget rörande Straffar och trepoängs-system blir till verklighet.

---

En ny sak till denna säsongen är att det har blivit möjligt att låna spelare från högre divisioner, fem spelare är dock max.

---

Viss kritik kom upp ifrån vissa lag i den norra-serien,
rörande serieupplägget, p.g.a deras resor, vilket var känt sedan tidigare. 19 av de 24 lagen var representerade.

---

Nu Spanien-Portugal och sen jobbet.

/#8

1 kommentar:

  1. Så hur blir själva kvalet då lite mer utförligt? Vet du det?

    SvaraRadera