söndag 13 juni 2010

Söndag

Ett par mycket fina kommentarer på inlägget igår, bra jobbat grabbar. Som tur är så är det bara jag som tar er på lite allvar och skriver emot, medan de som sköter lagbygget mer skrattar åt er och jobbar vidare.

---

Ska snart ner på en numera årlig vår/sommartripp till
Bromölla.

---

Är mer än stiltje när det kommer till klara spelare i de olika lagen.
Boro letar fortfarande efter tränare. Vimmerby väntar besked ifrån ett par spelare i dagarna. Jonstorp försöker nog hämta sig lite efter att de tappat tre tongivande spelare till Helsingborg. Krif väntar in hur tröjförsäljningen ska fortgå för att kunna slänga upp en ny toppspelare. Osby är ute och letar arbeten. Lag som Helsingborg, Limhamn och Nässjö sitter nog relativt lugna och väntar in de sista pusselbitarna. Alvesta ska ha in ett par forwards till för att spetsa laget lite annars är man klara. Värnamo och Tyringe sitter mer eller mindre klara med sina trupper.

---

Hade en diskussion med en kompis igår (också
Arsenal fan) och han tyckte att det var konstigt att Wenger inte lagt bud på Robert Green, har inte hunnit fråga om han tycker att det är konstigt ännu. Jag ser väldigt gärna Mark Schwarzer i två år för om två år finns det en lösning internt i Wolly (Wojiciech Szcezesny, försök att uttala det)

---

Nu ska jag iväg.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar