fredag 24 april 2009

Övriga lags trupper

Vaknade nyss och man känner sig nästan lika trött efter en jobbkväll som efter en barhängskväll. Anledningen är den underbara städningen på Pudas, det är inte smidigt någonstans och tar mycket längre tid en det skulle behöva ta. Hemma strax efter 03 gör att man trots allt fått sina sju timmar.

Sitter och roar mig lite med att kolla upp övriga lags trupper i våran serie, det är inte så lätt då vissa hemsidor verkar lite sovande.

Boro: Om dem kan man inte få någon information alls, står inget på hemsidan eller på sillyseason sidorna. Det jag vet är att backen
Andreas Eriksson slutar.

Finnspång: Finns ingen information på hemsidan.
Jonathan Ericssons (Detroit) pappa Sven Ericsson slutar som tränare. Han ersätts av Kaj Karttunen som spelat flertalet säsonger som back i Finnspång och som nu lägger skridskorna på hyllan

HC Dalen: Går inte att få någon information på deras hemsida. Dock byter de tränare då
Sergei Joukov lämnar laget och in kommer istället Maths Carlgren från HV 71 ungdomssektion. Här lämnar också forwarden Marcus Stavander för Linköpings-j20 lag.

HF Linköping: Har i alla fall en hemsida som lever, dock ingen trupp inför hösten utlagd. Det mest intressanta på deras sida är det faktum att det finns förslag på fyra möten och därmed 36 matcher till hösten. Det som är klart är att centern/backen Dennis Petterson återvänder hem till Motala.

Motala: Finns ingen information över vilka spelare som är klara till hösten. Dennis Petterson återvänder som tidigare nämnt till moderklubben.

Nittorp: Inte heller förra årets serievinnare har lagt upp någon trupp inför hösten. Dock lämnar min gamle tränare i smålandslaget
Hasse Petterson laget och flyttar hem till Gislaved, med sig tar han forwarden Erik Hedlund. För övrigt helt tyst.

Nässjö: Tappar sin tränare
Bengt Gustavsson till Värnamo. Annars hittar jag ingen trupp eller någon information alls.

Ulricehamn: Laget trillade ur div1 och det ryktas precis som förväntat om massflykt. Det som är klart är att målvakten
Dennis Karlsson har skrivit på för Olofström och att backen Patrick Magnusson skrivit på för Kristianstad. Finns för övrigt ingen information om truppen till hösten

Vimmerby:
Jim Nordh har fått ett try-out kontrakt med Oskarshamn i övrigt helt tyst och på hemsidan finns ingen info om kommande säsong.

Åseda: Har 12 spelare under kontrakt, varav flertalet tillhör de absolut mest tongivande. Mer är på ingång.

Det jag vill säga med detta är att vi ligger ganska bra till i Åseda och att vi är hyfsat bra på att få ut information om laget. Jag inser givetvis att i många lag handlar det mer om undermånliga hemsidor en om brist på spelare.

Vet inte exakt hur jag förhåller mig till det som går att läsa på HF Linköpings sida. Det finns enkäter ute hos alla föreningar i div2 om att utöka till 36 matcher. För oss kommer det bli en märkbar skillnad bara att spela 27 matcher. Sen är det givetivs som så att man vill spela så mycket matcher som möjligt, men 36 är nästan dubbelt mot vad vi är vana vid. Är lite kluven i frågan måste jag säga.

Ska ner till La Stada ett varv i eftermiddag, det blir inte så ofta då man bor och lever i den egna staden, campus.

Nu lite plugg

/#8

5 kommentarer:

  1. Måste ju bara säga att den nya layouten är grymt snygg och att jag utgår från att du inte har fixat den själv;) Kul också med ett sådant här långt inlägg. Skulle gärna se att du hade lite reportage med spelarna i truppen.

    SvaraRadera
  2. Hehe kan tänkas att jag har haft lite hjälp, men jag lär mig mer och mer=) Det är möjligt att det kan dyka upp några sådana, den som lever få se..Jonte ska visst sluta står det i gästboken, konstigt att inte jag vet om det:S Som tidigare nämnt så har ingen slutat ännu.

    SvaraRadera
  3. Kul me lite sillyseason...
    Har ju lite koll på de östgöta lagen. Hf,Faik & Majf.
    Hf: (lkpg)
    kan få ett riktigt bra lag om de värvar de spelare som har fått lämna Mjölby. Nästan alla grabbar bor i Lkpg. tror de rör sig om nästan 5 spelare.
    Faik:
    Tror de försvinner mer än de tillkommer ?? Men de brukar smälla till rätt bra i deras trupp när Vita hästen har spikat sin trupp. Företaget Siemens brukar även kunna sponsra
    1 eller 2 bra grabbar. Vet inte hur de står till nu när Krisen är som den är ???
    Majf:
    Tror nästan alla spelare kommer vara kvar ifrån ifjol. Samt att de kommer sattsa på 2 riktigt bra nyförvärv istället för tex 6 medel.

    Vet oxå pga att brorsan lirar i mjölby att Tomas Josefsson kommer lämna Mhc pga att han ska bli Pappa samt att Henrik Klouman inte har fått förlängt kontrakt med div 1 klubben.
    Skulle bli mkt förvånad om de inte gick tillbaka till sin moderklubb Boro/vetlanda ???
    NÅgot för Åseda att värva ??? :)

    Trevlig helg alla Åsedagalningar :)
    Mvh
    Fräddä Hcw Axell

    SvaraRadera
  4. Patrik E

    Snyggt "Pimpad" sidan har blivit.
    Kul att gå in och läsa här ibland, då även andra kommentarer, som tex. mr Axells inlägg.

    Stick gärna in med något "reportage" från någon i truppen.

    Själv måste jag nu lägga golv i ett rum även om solen skinner. Det är ju så när man inte hinner sådant när hockey sässen pågår.

    Ha en solig HÄLG.

    SvaraRadera
  5. Josefsson var en av mina absolut bästa kompisar när vi gick på hockeygym i Vetlanda, han kommer inte att lira hos oss i alla fall. Tack Patrik, tycker att den är väldigt mycket bättre nu.

    SvaraRadera