söndag 19 april 2009

Hemma

Är hemkommen från Danmark efter en mycket bra helg. Kanonväder, god mat och dryck har stått på programmet. Alla av oss har fått lite färg och vissa (läs far, Jonte och undertecknad) är till och med bruna=)

Läser i gästboken en liten hets över att inte fler spelare är klara för nästa säsong. Vill påstå att vi ligger långt fram med truppen, över två femmor är helt klara redan. Vissa spelare måste fundera lite på om motivation och tid finns för att spela i div2. Andra har andra erbjudande att ta ställning till. Det enda jag kan säga med säkerhet är att endast David har tackat för sig. Det finns ett par nya spelare som det snackas med, men de spelare som föreningen kan tänkas vara intresserade av är endast spelare som höjer laget. Sådana spelare har givetvis anbud från andra klubbar vilket gör att besked kan dröja. Betänk att vid den här tiden förra året var inte Krille, Håkan eller G klara. När vi gick på is fanns varken Martin, Ryssen eller Rautio på plats.
Så känn lugnet folket, njut av vädret. Vi i laget tränar på bra, de som ska snickra ihop truppen sköter det. Vi kommer alla vara redo när vi går på is.

Nu lite plugg och efter det grillning

/#8

4 kommentarer:

  1. Håller med till viss del, men det borde vara allas dröm med Åseda som moderklubb att få spela i div2 med laget, så varför denna tvekan och varför tvekar man inför ett sådant beslut??Vilka pratas det med? Emil, Markus och Garbor förutsätter jag, vilka andra???Skulle vilja se en snabb David P i laget

    SvaraRadera
  2. Klart att man måste tänka över det. Blir fler träningar, fler mil i bussen. Martin har säkert fått en förfrågan från Nybro, Sebbe har tre barn, Witten och Danne väntar in Martin och om jag inte minns fel så brukar det bli klart i maj med Nybban pågarna. Är ganska säker på att Emil, MArkus och Garbor spelar i Åseda, går även rykten om två spelare från Lenhovda, något du vet något om Viktor?

    SvaraRadera
  3. Fick man bestämma fritt skulle jag vilja ha laget så här..Alex-GArbor, två riktigt bra målvakter..
    Ny back-Witten, Koma-Ny back, Viktor-Rautio, Adam-Rasse, Tycker att det behövs två nya backar..Gren-G-Ryssen, Markus-Håkan-Martin, Danne-Emil-Ivar, Sebbe-Åberg-Lill-Sebbe..Det skulle var tre producerande kedjor med klass, stabilt i fjärde kedjan...Om detta lag ställdes på benen skulle jag vara väldigt nöjd, men frågan är hur många backar som kommer att hämtas in??

    SvaraRadera
  4. Ganska menlöst att spekulera om laguppställningar när bara 12 spelare är klara..Plus att jag räknar med att Lill-Sebbe och Adam tar stora kliv i sommar..Hade varit kul om du kunde snickra ihop lite intervjuer med olika spelare i laget och kanske en genomgång på vem som styr i omklädningsrummet, spexaren, musiken och så vidare

    SvaraRadera