onsdag 10 februari 2010

Ulricehamn-ÅIF

Sitter hemma hos Cricken, imponeras av hans kokkonster och det faktum att han fått upp en av tre gardiner efter åtta månader i lyan =)

Ulricehamn borta som gäller i afton, tufft, extra tufft då vi kommer att sakna tre av våra bättre forwards, det gäller att andra är beredda på att kliva fram och verkligen var på tå ikväll. Annars har vi stött på varandra tre ggr under säsongen och vi vann senast annars har Ulricehamn två segrar. Jag tycker att de är ett bra lag och är lite fundersam över att de inte tagit fler poäng. De avslutar serien mot oss och Linköping och har därmed en nyckelroll i hur bottenlagen kommer att placera sig i slutändan. Dalen håller ännu sjunde platsen, men har sjunkit genom serien ganska snabbt efter jul och det är nu bara två mål som skiljer oss från att byta plats med dem. Bakom jagar dock Linköping och då de möter Motala och Ulricehamn som inte har något att spela för i de två avslutande matcherna finns risken att de går rent.

Det ger slutsatsen att vi lär behöva tre poäng av fyra möjliga för att ta sjundeplatsen.

Med i beräkningarna bör man också ta att det är
Ulricehamns sista hemmamatch för säsongen, så vi lär inte få något gratis.

Martin, G och Markus saknas precis som jag nämnde igår. Vi sitter just nu på ett överskott av backar och nästan ett underskott av forwards, hur ofta har det varit så i Åseda genom åren? Typ aldrig skulle jag gissa på. Det gäller att vi är täta och inte släpper in så mycket mål som vi gjort på slutet och att vi kan gneta in ett par mål, det behöver inte vara vackert, det är två poäng som ska bärgas.

Övriga matcher ikväll är,

Motala-Linköping, kan man hoppas på lite hjälp? En Motala seger hade suttit som en smäck, men jag gör mig inga illusioner utan tror att Linköping vinner här, hoppas på motsatsen, men man måste vara realistiskt.

Boro-Dalen, allt annat en Boro seger vore väldigt överraskande och jag är ganska säker på att det blir så också.

Nässjö-Vimmerby, en annan match som faktiskt gäller något, det laget som vinner matchen kommer förmodligen sluta trea i serien, i Nässjös fall helt säkert (om inte Boro förlorar de två sista) då båda lagen har riktigt tuffa matcher i sista omgången så blir denna matchen avgörande, kan sluta precis hur som helst.

Finspång-Nittorp, en match där bara bortalaget har något att spela för, vill man vinna serien så ser man till att vinna denna matchen, vill man hellre att Boro vinner serien så lär man förlora här.

--------------------------------------------------------------------------------

Arsenal-Liverpool ikväll, en väldigt viktig match. Vi seger för Arsenal så kommer de att ha sju poäng ner till Pool , vid förlust bara två. Efter matchen ikväll så ser schemat ganska behagligt ut och det är bara hoppas att det kommer att utnyttjas till att som sämst nå tredje platsen.möjligt lag i afton

AlmuniaKursivSagna-Gallas-Vermaelen-Clichy
Song-Fabregas-Diaby
Rosicky-Arshavin-Nasri

Det kan också tänkas att
Walcott spelar istället för Rosicky och att Eboue går in istället för Sagna.

Som vanligt känns det väldigt bra att möta ett topplag som
Liverpool trots allt är, utan någon renodlad forward. En repris på matchen i höstas där Pool ledde med 1-0, men Arsenal vände och vann med 2-1 hade varit klockers i afton.

Come on
Gunners!

Nu ska jag ta hand om Ex-jobbet.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar